Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

«αυτοί που σχεδιάζουν σκίτσα του Μωάμεθ πρέπει να πεθαίνουν» .

Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας από το ιρακινό Κουρδιστάν, γνωστός ως μουλάς Κρεκάρ, κατηγορείται ότι προέτρεψε δημοσίως ισλαμιστές σε εγκληματική ενέργεια.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στη Νορβηγία, μουσουλμάνος ιεροκήρυκας από το ιρακινό Κουρδιστάν, γνωστός ως μουλάς Κρεκάρ συνελήφθη χθες βράδυ για υποκίνηση σε εγκληματική ενέργεια μετά τις δηλώσεις με τις οποίες εξύμνησε τις δολοφονίες των σκιτσογράφων της γαλλικής εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo.

Ο αυτοαποκαλούμενος μουλάς εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση σε συνέντευξη που μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK, όσον αφορά την επίθεση της 7ης Ιανουαρίου στο Παρίσι κατά του Charlie Hebdo στην οποία 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που σχεδιάζουν σκίτσα του Μωάμεθ πρέπει να πεθαίνουν» .

«Είμαι φυσικά ευτυχής με αυτό που συνέβη στο Παρίσι», δήλωσε ο Κρεκάρ, πριν απαντήσει καταφατικά στην ερώτηση αν πίστευε ότι οι δράστες της επίθεσης, οι αδελφοί Κουασί, ήταν «ήρωες». Όταν ένας σκιτσογράφος «ποδοπατά την αξιοπρέπεια μας, τις αρχές μας και την πίστη μας, πρέπει να πεθαίνει. Αυτός που δεν σέβεται το 30% του πληθυσμού της Γης (που είναι μουσουλμάνοι) δεν δικαιούται να ζει», δήλωσε.  

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψή του χθες βράδυ για τις δηλώσεις που έκανε στο NRK αναφέροντας πως, «κατηγορείται ότι προέτρεψε δημοσίως σε εγκληματική ενέργεια».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------