Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Στο όνομα της δημοκρατίας, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία, πάνω στην «αναμπουμπούλα», καταστρέφουν την Αθήνα μας και τον Αθηναϊκό λαό.

Τα αποτελέσματα έρευνας του Mercer για την ποιότητα ζωής σε διάφορες μεγαλουπόλεις του κόσμου, ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά δεν έτυχαν προβολής από τα συστημικά ΜΜΕ, για έναν απλούστατο λόγο: δεν συνέφεραν! τον πολιπολυτισμό και την δημοκρατία τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα, η Αθήνα της δημοκρατίας και του Καμίνη ανεδείχθη η χειρότερη πόλη για να ζεις στην Ευρώπη, σε σχέση με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα ανέδειξε την Αθήνα στην 83η θέση η οποία είναι η χειρότερη μεταξύ των δυτικοευρωπαϊκών πόλεων και συγκρίνεται μόνο με πόλεις του τρίτου κόσμου.

Δεύτερη χειρότερη πόλη της Ευρώπης για να ζει κανείς, είναι το Μπέλφαστ, που βρίσκεται στην 63η θέση. Αντιθέτως, την καλύτερη ποιότητα ζωής έχουν οι κάτοικοι της Βιέννης. Ακολουθούν η Ζυρίχη και το Μόναχο.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------