Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κατέστρεψαν ακόμα και την εθνική παραγωγή ζάχαρης.

Διαβάστε πώς καταστρέφουν την πρωτογενή παραγωγή της χώρας.
Μόλις ολοκληρωθεί και ο αποικισμός απλά θα μας αντικαταστήσουν.

Η κατάσταση στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης είναι τραγική και δύσκολα αναστρέψιμη. Και σε αυτό, έχει συμβάλλει και η χρεοκοπία προ ένα μήνα της ΒΕΛΠΑΖ που χρωστά στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης περί τα 50 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι απλώς ότι κλείνουν μια υγιή βιομηχανία, μια βιομηχανία που συντηρεί ολόκληρη την περιοχή, όπως και στις Σέρρες και την Ορεστιάδα.

 Κλείνουν επίτηδες τη Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όχι μόνο για να διαλύσουν αυτόν τον ιστό της οικονομίας, αλλά για να διαλύσουν και τους τευτλοπαραγωγούς, οι οποίοι έχουν παραδώσει προϊόν στην εταιρεία, η εταιρεία το έχει παραλάβει και μεγάλο μέρος από αυτό έχει γίνει ζάχαρη.

Κλέβουν ακόμα και τα χρήματα από τους αγρότες τευτλοπαραγωγούς και ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής πετιέται στα χωράφια χωρίς οι πράσινοι, μπλε, κόκκινοι και ροζ συνδικαληστές να λένε κουβέντα..

Την ίδια στιγμή, κανείς από την πλευρά της κυβέρνησης του ΤΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει γραπτές εγγυήσεις απέναντι στους τευτλοπαραγωγούς για το 2015...γι' αυτό και η πλειονότητα αυτών έχουν γυρίσει πραγματικά την πλάτη τους στην καλλιέργεια, καθώς δεν θέλουν να τραβιούνται ακόμη μια χρονιά για τα λεφτά τους.

Και για του λόγου το αληθές, πέρυσι στην Θεσσαλία είχαν καλλιεργηθεί με τεύτλα 25.000 στρέμματα ενώ φέτος μόλις και μετά βίας φθάνουν τα 4.000 στρέμματα.

Ποτέ πια αριστερά
Στο Πλατύ Ημαθίας από την άλλη που λειτουργεί και το εργοστάσιό της, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης φέτος έχουν καλλιεργηθεί μόνο 500 στρέμματα, όταν πέρυσι οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις είχαν περάσει τα 20.000 στρέμματα .

Μόνο εντολές γνωρίζουν να εκτελούν
Το σίγουρο είναι η εισαγόμενη ζάχαρη φέτος θα είναι περισσότερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς οι αποθήκες είναι έτοιμες να "στεγνώσουν" και να μείνει μία ολόκληρη χώρα χωρίς ζάχαρη.

Η εγχώρια παραγωγή δεν καλύπτει ούτε τις βασικές μας ανάγκες και οι αρμόδιοι φορείς φοβούνται να παρουσιάζουν τα πραγματικά δεδομένα που είναι τα εξής: η εγχώρια παραγωγή δεν ξεπερνά τους 35.000 τόνους, ενώ οι ανάγκες της χώρας σε ζάχαρη φθάνουν τους 330.000 τόνους.

Οι εντολές που εκτελούν η κυβέρνηση, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές είναι εντολές να διαλύσουν την πρωτογενή παραγωγή και ό,τι έχει απομείνει από τη βιομηχανία στην Ελλάδα.  

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------