Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ξεσηκώνετε και ο λαός της Κω, Δεν θα δεχτούμε άλλη μία Αμυγδαλέζα στην Κω. πάνω από 250 άτομα καταφθάνουν καθημερινά καταγγέλλει ο δήμαρχος της Κω..

Τις καταγγελίες, τις κάνει ο δήμαρχος της Κω. 
Ο πλέον αρμόδιος όλων, τις καταγγελίες τις συμμερίζονται και οι κάτοικοι της Κω που στις εκλογές έδωσαν στον Σύριζα 30+%.

Ξεσηκώνετε και η ΚΩ
«Δεν θα δεχτούμε άλλη μία Αμυγδαλέζα στην Κω. Πάνω από 250 άτομα καταφθάνουν από την Τουρκία καθημερινά. Χαρακώνουν τα σκάφη για να διασωθούν από το ελληνικό Λιμενικό. Πλούσιοι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας. Διαθέτουν πανάκριβα κινητά και μέσω GPS πηγαίνουν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής». Αυτά καταγγέλλει στο protothema.gr ο δήμαρχος της Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος, βλέποντας το νησί του να κατακλύζεται από τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών καθημερινά και την ελληνική κυβέρνηση να κωφεύει, ζητά μέσω επιστολής που έστειλε το πρωί της Μ. Πέμπτης μεταξύ άλλων, στον Πρωθυπουργό και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να βρουν άμεση λύση στο πρόβλημα.

«Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πλούσιοι. Διαθέτουν πανάκριβα κινητά και μέσω GPS πηγαίνουν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Χαρακώνουν τα σκάφη για να διασωθούν από το ελληνικό Λιμενικό. Από το ελληνικό κράτος παρέχεται ημερησίως κάτω από 10 ευρώ κατ΄ άτομο, ενώ στην ημερήσια τροφοδοσία τους συνδράμει ο δήμος και η Μητρόπολη. Ωστόσο να πω ότι διαθέτουν οικονομική άνεση καθώς οι ίδιοι παραγγέλνουν διαρκώς φαγητά από DELIVERY», 
 Ζητώ βοήθεια από το ελληνικό κράτος, τονίζει ο κ. Δήμαρχος.

«ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, 

ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠ' ΕΞΩ» 

ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ


 Καλή ανάσταση Ελλάδα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------