Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Θα διαλύσουν εντελώς τον ιδ. τομέα. Συνολική αύξηση μισθών +42,8%

Η αύξηση του κατώτατου μισθού για τον ιδιωτικό τομέα σε δύο «δόσεις» προβλέπεται μέσα από τις διατάξεις του σχεδίου νόμου για τις αμοιβές και τις συλλογικές συμβάσεις του υπουργείου Εργασίας...

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου το οποίο πρόκειται να κατατεθεί μέσα στο Μάιο για ψήφιση, στη Βουλή, τα ελάχιστα μηνιάτικα θα αναπροσαρμοστούν αρχικά από την 1η Οκτωβρίου 2015 από 10,9% έως 27,2% και στη συνέχεια, κατά 15,6% από την 1η Ιουλίου του 2016.

Συνολική αύξηση μισθών +42,8%
Το ερώτημα, βεβαίως, που εύλογα προκύπτει είναι πώς οι επιχειρήσεις και ειδικά οι μικρομεσαίες, οι οποίες έχουν υποστεί και το μεγαλύτερο πλήγμα από την κρίση σύμφωνα με επίσημα στοιχεία πτώση τσίρου -77%, θα καλύψουν το αυξημένο κόστος μισθοδοσίας.

Με τα ταμειακά διαθέσιμα να πιάνουν πάτο,  με βασιλικά διατάγματα και Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου βάζουν χέρι ακόμα και στα αποθεματικά δήμων και νοσοκομείων και την απειλή της χρεοκοπίας πιο ορατή από ποτέ, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργείου Εργασίας συνεχίζει την πώληση ψεύτικης ελπίδας στον Έλληνα εργαζόμενο καταστρέφοντας οριστικά τον Ιδ. τομέα από την υπερφορολόγηση, τις ασφαληστικές εισφορές και τις αυξήσεις..





Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------