Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Καταστρέφουν συστηματικά την Ελληνική οικογένεια.

Μετά την φορολόγηση και το τεκμήριο των παιδιών  
εκδόθηκε νέα εγκύκλιος για το έντυπο Ε1.

ΣΟΚ
Φορολογούν ακόμα και τις σπουδές
και το χαρτζιλίκι των παιδιών μας 

Την ίδια στιγμή που ο Σύριζα υποτίθεται ότι «μάχεται» ενάντια στην λιτότητα, διαβάζουμε ότι εκδόθηκε νέα εγκύκλιος για το έντυπο Ε1, σχετικά με την φορολόγηση των Ελλήνων πολιτών.
Εκεί αναγράφεται το εξής:
"Δαπάνη απόκτησης περιουσιακών στοιχείων λογίζεται η ετήσια δαπάνη για δωρεές, γονικές παροχές ή χορηγίες χρηματικών ποσών, εφόσον αυτά υπερβαίνουν ετησίως τα τριακόσια (300) ευρώ, εκτός από τις δωρεές προς το Δημόσιο, τους δήμους και τις κοινότητες του κράτους, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα κρατικά και δημοτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα νοσοκομεία, που αποτελούν νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και επιχορηγούνται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, καθώς και τα προνοιακά ιδρύματα του ευρύτερου δημόσιου τομέα (κρατικά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου), ως και τα προνοιακά ιδρύματα ιδιωτικού δικαίου των οποίων οι εν γένει δαπάνες λειτουργίας καλύπτονται τουλάχιστον κατά εβδομήντα τοις εκατό (70%) με επιχορηγήσεις από τον Κρατικό Προϋπολογισμό".

Ο κάθε γονιός, λοιπόν, που δίνει χρήματα στο παιδί του για να σπουδάσει στην ουσία θέτει τις βάσεις για την φορολόγησή του. Άρα τέρμα και οι σπουδές γιατί ακόμα και το συμβόλαιο ενοικίασης της γκαρσονιέρας για την διαμονή του φοιτητή θα ελέγχετε και θα είναι τεκμήριο φορολόγησης.

Αν ο γονιός δώσει εντός του έτους περισσότερα από 300 ευρώ στο παιδί του για σπουδές ή χαρτζιλίκι, ήτοι 0,82 λεπτά του ευρώ ημερησίως, θα έχει τεκμήριο που οδηγεί στην περαιτέρω φορολόγησή του.

Ο Ιούδας εφέτος θα πληρωθεί 
με ομόλογα ελληνικού δημοσίου. 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------