Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Όλοι για ηλιοθεραπεία στο Σύνταγμα και την Ομόνοια

23.4.2015, σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, με θέμα το μεταναστευτικό. Δηλώσεις βαρύγδουπες  κ. Αβραμόπουλου, "το μεταναστευτικό είναι παγκόσμιο πρόβλημα". 
 
 Σοβαρά κύριε Αβραμόπουλε!!! 
Δεν το ξέραμε, καλά που μας το είπατε!!!

Διαβάστε και το τι αποφάσισαν
Αποφάσισαν λοιπόν οι ηγήτορες των ευρωπαϊκών ανακτοβουλίων, τον τριπλασιασμό των πόρων που αφορούν ενέργειες έρευνας και διάσωσης «Τρίτων» και «Ποσειδών» της frontex.

Μάλιστα, αφού τους σώσουμε και φτάσουν σώοι κι αβλαβείς για ηλιοθεραπεία στο Σύνταγμα και την ομόνοια, από εκεί και πέρα Τι κάνουμε;

Από εκεί και πέρα τίποτα, μιας και δεν πάρθηκε απόφαση ποια θα είναι η τύχη των λαθρομεταναστών, μιας και το ενδιαφέρον των ηγετών του βορρά «εξαντλήθηκε» στην έρευνα, την διάσωση και την ηλιοθεραπεία τους στην Ελλάδα



Έλληνα, διάβασε τώρα τι σου ετοιμάζουν
Γενοκτονία, με την ψήφο σου 
και τον αντιτριμπού antitribù σου

1ον). Το 2012. 2013, και το 2014 , για πρώτη φορά στα χρονικά της σύγχρονης ιστορίας μας, οι θάνατοι Ελλήνων ήσαν περισσότεροι από τις γεννήσεις.

2ον). Για την απλή και μόνον διαδοχή των γενεών και όχι βεβαίως για την αύξηση του πληθυσμού απαιτείται ένας δείκτης γεννητικότητας τουλάχιστον 2,1. Σήμερα, όμως, ο δείκτης αυτός στην Πατρίδα μας, είναι στο 0,8. Αυτό σημαίνει, ότι ο Ελληνικός πληθυσμός της χώρας μας όχι μονάχα μειώνεται δραματικά, αλλά και αλλοιώνεται δημογραφικά και πολιτισμικά ως προς την ομοιογένεια και την συνοχή του.

3ον). Στα μαιευτήρια των Αθηνών οι τοκετοί των αλλοδαπών μητέρων, σε απόλυτους αριθμούς, έχουν ξεπεράσει τους τοκετούς των Ελληνίδων.

4ον). Οι λαθρέως κατά εκατοντάδες χιλιάδες εισερχόμενοι στην πατρίδα μας Αφρικανοί και Ασιάτες, στην πλειονότητά τους, είναι νέοι άνθρωποι και μάλιστα μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται πάνω στο ζωτικότατο θέμα του δημογραφικού μας μαρασμού.

5ον). Η αρμόδια στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε., με δεδομένο τους σημερινούς δείκτες γεννητικότητας, μας δίνει ένα όριο επιβίωσης, ως Ελληνικό έθνος, το πολύ μέχρι 55 χρόνια.

 Έλληνα, έχεις καταδικάσει παιδιά σου και τους αγέννητους.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------