Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

το «οικόπεδο» Ελλάς.... ΣΟΚ!!!! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ!!!

 Να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι για την εξαθλίωση
του Ελληνικού λαού και να οδηγηθούν στην φυλακή
αφού πρώτα κατασχεθούν τα κλεμμένα!!!

Όσοι επιθυμούν να παίρνουν συντάξεις που δεν θα φτάνουν ούτε για τον άρτο τον επιούσιο, όσοι επιχειρηματίες θέλουν να εξοντωθούν και με άλλα φορολογικά μέτρα και χωρίς αγοραστικό κοινό, όσοι θέλουν να τους πάρουν τα σπίτια τους οι ξένοι ανθέλληνες τοκογλύφοι, να το δηλώσουν ξεκάθαρα ston SYRIZA! 

 τα πρώτα στοιχεία της έρευνας
που διεξάγει η «Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου»!!!

Το 70,3% του χρέους αφορά μόνο τόκους .Αυτό από μόνο του αποτελεί τον ορισμό του επαχθούς και επονείδιστου χρέους!!!

Άλλο στοιχείο σοκ, μέχρι το 1994 το δημόσιο χρέος είχε αποπληρωθεί ήδη 6,3 φορές πάνω από το αρχικό!!!

Ο συνταγματολόγος μάλιστα, Γιώργος Κασιμάτης, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του πως η συγκρότηση της Επιτροπής θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο.

Η συγκρότηση της «Επιτροπής Αλήθειας» για το δημόσιο χρέος θα ενισχύσει το διαπραγματευτικό οπλοστάσιο της χώρας και θα προσδιορίσει επακριβώς τα όρια της κόκκινης γραμμής!!!

Όταν το 1994 το χρέος ήταν 90 δισ. ευρώ, ο Ελληνικός λαός είχε πληρώσει γι’ αυτό 575 δισ., δηλαδή 6,3 φορές πάνω από το αρχικό κεφάλαιο!!!

Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο, το χρέος ήταν 300 δισ. κατά την Eurostat και τα 211 δισ. από αυτά, αφορούσαν τόκους. Αυτό και αν είναι επαχθές χρέος ή επονείδιστο ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε!!!

Ο έλεγχος που θα γίνει θα είναι εξονυχιστικός και προς όλες τις κατευθύνσεις!!!
Θα γίνει έλεγχος για το μαγείρεμα του ελλείμματος, από την ΕΛΣΤΑΤ, του έτους 2009 που ξαφνικά ανέβηκε στο 15,4 αλλά και του χρέους που από το 115% του ΑΕΠ το ανέβασαν κάποιοι «φωστήρες» στο 126,8%!!! για να μπούμε στο ΔΝΤ.και να καταστρεδη η χώρα και τα παιδιά μας  (κρεμάλα ρε)

Επίσης έχουμε ξαφνικές εκχωρήσεις Ελληνικού χρέους από τράπεζες σε κυβερνήσεις. Κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν αυτές οι εκχωρήσεις;


Και να μην ξεχνάμε το «οικόπεδο» Ελλάς με πραγματικά ανεκτίμητη αξία και που γι αυτό μας έχουν βάλει την θηλιά στον λαιμό πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαληστές κλπ.

Φανατικοί υποστηρικτές αυτής της στάσης είναι όλα τα κόμματα εκείνα που έριξαν την χώρα στον γκρεμό, που κατεδάφισαν την ελληνική οικονομία και διέλυσαν την ελληνική κοινωνία στέλνοντας χιλιάδες στην αυτοκτονία και εκατοντάδες χιλιάδες νέους Έλληνες στο εξωτερικό.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------