Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Τρεις αλβανοί σακάτεψαν 88χρονη γυναίκα στα Λεχαινά

 Οι τρεις δράστες αφότου μπήκαν στο σπίτι της 88χρονης στα
Λεχαινά παραβιάζοντας το αλουμινένιο παράθυρο του μπάνιου και άρχισαν να αναζητούν αντικείμενα αξίας.

Όταν βρήκαν μπροστά τους την ηλικιωμένη που τους αντιλήφθηκε άρχισαν να την χτυπούν  αλύπητα σε όλο της το σώμα με μανία.

Λίγο αργότερα έφυγαν από το σπίτι έχοντας πάρει μια τηλεόραση και διάφορα τιμαλφή αφήνοντας πίσω την ηλικιωμένη σε κακή κατάσταση.

Τελικά μετά από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας η υπόθεση εξιχνιάστηκε και συνελήφθησαν οι τρεις από τους τέσσερις εμπλεκόμενους Αλβανούς.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν δύο άτομα, 27 και 38 ετών οι οποίοι και ομολόγησαν τις πράξεις τους, ενώ εμπλέκεται στην υπόθεση ένας ακόμα Αλβανός ηλικίας 35 ετών.

Οι αστυνομικοί όμως μέσα από την προανάκριση οδηγήθηκαν και στα ίχνη του κλεπταποδόχου της λείας της ληστείας.

Πρόκειται για έναν 41χρονο επίσης Αλβανό που διαμένει στη Μυρσίνη και που στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Άγρια δολοφονική επίθεση
Η 88χρονη που διαμένει στο κέντρο της πόλης των Λεχαινών δίπλα στο Δημαρχείο δεν βρέθηκε απλώς αντιμέτωπη με τους ληστές, αλλά υπέστη και τη βαναυσότητα τους. Οι τρεις δράστες, οι οποίοι γνώριζαν ότι η γερόντισσα διαμένει μόνη της, παραβίασαν το αλουμινένιο παράθυρο του μπάνιου της κατοικίας της 88χρονης, μπήκαν στο σπίτι και αφού χτύπησαν άγρια την ηλικιωμένη προχώρησαν στην αφαίρεση κοσμημάτων, μίας τηλεόρασης και τιμαλφών, ενώ δεν δίστασαν να περάσουν στην κουζίνα του σπιτιού, όπου και κατανάλωσαν τρόφιμα και ποτά.

Οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες, ωστόσο αυτό διόλου τους εμπόδισε να ξυλοκοπήσουν αλύπητα την ηλικιωμένη, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε άθλια κατάσταση στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------