Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πρώτος και καλύτερος στο γλέντι ο κ.Κοτζιάς. Ο υπουργός της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης.

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Από τα αεροσκάφη εκτοξεύτηκαν συνολικά 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise). Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε επίσης 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό».

Το παραπάνω απόσπασμα είναι μία απλή αναρίθμηση για το μεγαλύτερο βομβαρδισμό που έλαβε χώρα στην Ευρώπη, μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. 

Ήταν τα γεγονότα της γενοκτονίας του Σερβικού λαού από τους «συμμάχους» κατά το 1999. Τότε που η αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σημίτη έδωσε άδεια αγκυροβολίου των νατοϊκών φορτηγών να ξεφορτώσουν πυραύλους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια να μεταφερθούν στα Σκόπια, με σκοπό την χερσαία επέμβαση των νατοϊκών δυνάμεων στα σερβικά εδάφη.

Οι κοπτόμενοι για τα ιδεώδη της ελευθερίας και της δημοκρατίας νατοϊκοί «σύμμαχοι» δεν άντεξαν στη σκέψη ότι ο τότε πρόεδρος Μιλόσεβιτς ήταν αντίθετος με την απόσχιση του Κοσσόβου από την τότε Γιουγκοσλαβική ομοσπονδία· και έτσι ξεκίνησαν το ελεεινό τους έργο, κατηγορώντας για εγκληματία πολέμου τον Μιλόσεβιτς. Γιατί σας τα αναφέρω όλα αυτά;  

Προχθές  20-5-015, στην ιστορική πόλη Παλμύρα της Συρίας, χιλιάδες κόσμου, απ’ όπου και η φωτογραφία, εγκαταλείπουν τις οικίες τους γιατί η πόλη τους έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών. Η UNESCCO κάνει διαβήματα για κατάπαυση του πυρός «συγκινημένη» από την καταστροφή που θα επιφέρουν οι τζιχαντιστές στα αρχαία μνημεία της Παλμύρας. Άνθρωποι εκεί δεν υπήρχαν, παρά μόνο μνημεία! ! !

Αυτή είναι η υποκρισία των ηγετών της δύσης που με τις διάφορες «δημοκρατικές» τους ευαισθησίες αιματοκυλούν τα έθνη όποτε τους γουστάρει, ή αφήνουν άλλους επίτηδες να το κάνουν, για να ικανοποιήσουν τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, μη υπολογίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Στο ίδιο μοτίβο και ο δικός μας υπουργός Κοτζιάς, να χορεύει και να τραγουδά WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN με τον Νταβούτογλου, ενώ με τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία έσκουζε με το υπόλοιπο αριστερό σινάφι, τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Τα σχόλια δικά σας…


Έτσι γιόρτασαν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ την συνάντησή τους. Τραγουδώντας και χορεύοντας το «We are the world, we are the children».

Το εξόχως σημαντικό για εμάς, για τους Έλληνες, για την πατρίδα μας, είναι ότι «πρωτοπανηγυριώτης» αυτής της γιορτής ήταν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, ο αριστερός κ.Νίκος Κοτζιάς.
«Ψυχή» και «μαέστρος» αυτής της χορωδίας ήταν ο αριστερός  κ.Νίκος Κοτζιάς. Ο άνθρωπος που έλαμψε πάνω στην πίστα του ΝΑΤΟ, αυτός που ξεσήκωσε τους συναδέλφους του και τους θαμώνες της ΝΑΤΟσύναξης δεν ήταν άλλος από τον αριστερό κ.Νίκο Κοτζιά...

«Είμαστε ο κόσμος, είμαστε τα παιδιά/ Είμαστε αυτοί που θα δημιουργήσουμε μια φωτεινότερη μέρα» λένε μερικοί από τους στίχους του «We are the world, we are the children». «Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν/ Και είναι ώρα να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας για τη ζωή», λέει πιο κάτω το τραγούδι.

Αυτό ήταν το τραγούδι με το οποίο ξεφάντωσαν οι υπουργοί του ΝΑΤΟ και μερικοί στρατηγοί του, από εκείνους που διατάζουν τους βομβαρδισμούς των αμάχων.

Τι νόημα έχουν όλα αυτά;
Τι νόημα έχουν μπροστά στην εικόνα ενός υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, ενός υπουργού που δεν εκπροσωπεί τον πολιτικό εξευτελισμό αλλά την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση και που με αυτή του την ιδιότητα τραγουδά, χορεύει και πιθηκίζει – για λογαριασμό του ΝΑΤΟ -

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------