Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ

ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 
Η ΦΟΥΣΚΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ...
Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, αργά το μεσημέρι, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου για δεύτερη φορά σε χρονικό διάστημα 6 μηνών κατά την τέλεση νέου ποινικού αδικήματος – και μάλιστα ταυτόσημου με αυτό για το οποίο ήδη διώκεται από το Δεκέμβριο του 2014 –, δηλαδή την άρνηση καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών.

Ο Βασίλειος Μπακατσέλου εντοπίστηκε στο γραφείο του, στον 7ο όροφο της οδού Δαναΐδων 4, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 2 μ.μ. και προσήχθη αμέσως από άνδρες της ΕΛΑΣ στο αστυνομικό τμήμα της πλατείας Δημοκρατίας.

Η σύλληψη του έγινε και πάλι με συνοπτική διαδικασία, έπειτα από μηνύσεις που κατέθεσαν σε βάρος του τέσσερις (4) δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής».

Οφειλές 5,5 μηνών

Ο κ. Μπακατσέλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τις δύο εφημερίδες και εκδίδει σειρά άλλων εντύπων.

Οι 4 δημοσιογράφοι υπέβαλαν σε βάρος του ισάριθμες μηνύσεις, επειδή, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εκδότριας εταιρίας, δεν κατέβαλε σ΄ αυτούς τις αποδοχές του Απριλίου, όπως ο νόμος ορίζει.

Στους ίδιους εργαζόμενους, αλλά και στο σύνολο του προσωπικού ο κ  Μπακατσέλου δεν έχει καταβάλει έως σήμερα τις δεδουλευμένες αποδοχές σχεδόν 5,5 μηνών. Μεταξύ άλλων, δεν έχει ακόμη εξοφλήσει το δώρο Χριστουγέννων του 2014, αλλά και το δώρο Πάσχα του τρέχοντος έτους.

Εναντίον του κ. Μπακατσέλου είχε στραφεί σύσσωμο το προσωπικό των εφημερίδων «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», καταθέτοντας έγγραφη καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Για το αδίκημα της μη καταβολής του δώρου Χριστουγέννων 2014, το οποίο ακόμη δεν έχει εξοφληθεί, ο υιός Μπακατσέλου έχει ήδη παραπεμφθεί να δικαστεί, έπειτα από δύο αναβολές, στις 11 Ιουνίου 2015 στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------