Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ελληνικές Λαέ, ήρθε η ώρα τους.

Τόσα χρόνια φάγανε, φάγανε, φάγανε. .........
Τώρα καντους να τα ...ξεράσουν όλα!

 Μην ανοίγετε τις τηλεοράσεις. Προσπαθούν να σώσουν τους ιδιοκτήτες τους, τις τράπεζες. Ενημερωθείτε νηφάλια, σκεφτείτε μόνοι σας, πράξτε δημόσια.

Περιμένουμε την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ όσων έβαλαν με δικές τους αποφάσεις , παραλείψεις ή λαμογιές την Χώρα στα μνημόνια.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων των δήθεν δημοσιογράφων και συνδικαληστών που με ανελέητη προπαγάνδα, (χρηματοδοτούμενοι από τους εθνοπροδότες) λέγανε εν γνώση τους ψέματα στον ελληνικό λαό.

Και τώρα, ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης!
Ψηφίζω "ΟΧΙ", αυτοκτονώ μόνος μου...
Ψηφίζω "ΝΑΙ", με σκοτώνουν αυτοί..


Ελληνόφωνα πολιτικά ρεμάλια μην αποποιείστε των ευθυνών σας και να μάθετε να μη πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα την κρίσιμη στιγμή αλλά να τηρείτε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις.

Ο Τσίπρας ψηφίστηκε από το λαό για να πει κατάμουτρα και από την πρώτη στιγμή το ΟΧΙ στους τοκογλύφους. Έτσι κέρδισε την εξουσία. Δεν θα του κάνω καβάτζα για να μου πετάξει εμένα τις ευθύνες της κωλοτούμπας του για να γλιτώσει αυτός από τις ευθύνες των χαχανιτών επί 6 μήνες με τους εταίρους και το ότι δεν έχει τα κότσια να τους πει ευθέως ο ίδιος το ΟΧΙ.

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Είναι προφανέστερο πως ο Τσίπρας κάνει ότι μπορεί για να ψηφίσει ο κόσμος τελικά το ΝΑΙ και ύστερα να πει πως πάει σε εκλογές για να τις χάσει και να απαγκιστρωθεί από τις ευθύνες του και να γλιτώσει όπως νομίζει το ξύλο που θα φάει έτσι και αλλιώς. 

 Ε, λοιπόν, ναι, θα βρεθούν λεφτά
 –πολλά, όχι… πενταροδεκάρες- και μάλιστα με τρόπο που συνάδει απολύτως με το εξαγγελθέν προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ! Πως; Το είχε αποκαλύψει η… νέα Μπουμπουλίνα μας, η Ραχήλ Μακρή σε εκπομπή του Flash Κοζάνης την προεκλογική περίοδο, αλλά κανένας δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Κι όμως, τα’ χε πει όλα η Ραχήλ: «Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δις ευρώ».

Ελληνικέ λαέ, κάτι ξέρουν και οι Έλληνες τυπογράφοι για όλα αυτά.
Ήρθε η ώρα να καταλάβεις, για να πάψεις να προσκυνάς τους ελληνόφωνους πολιτικούς, δημοσιογράφους και τα λαμόγια τους κομματικούς συνδικαληστές.

Στεγνώνουν την Ελλάδα από μετρητά.
Πάνω από 44.000.000.000 δισ. ευρώ αδήλωτα έχουν φύγει σε Πακιστάν, Ινδία, Αφγανιστάν, Αλβανία κλπ.

Οι ελληνόφωνοι λαθρολάγνοι εξουσιαστές, καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία
κυνηγώντας μόνο τους Έλληνες μισθωτούς, συνταξιούχους και την μεσαία τάξη, διαλύοντας την πρωτογενή παραγωγή.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------