Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ένας «αναρχικός» βουλευτής, ΠΑΠΑ / ΣΟΥΡΑΣ να ψηφίζει Μνημόνια;; Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται Χωρίς ντροπή και Τσίπ(ρ)α...

«Ναι» στο μνημόνιο ψήφισε ο –κατά δήλωσή του- «αναρχικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλος ο οποίος πριν από την ψηφοφορία έκανε τον  δύσκολο.

Κάνοντας όμως μια δεύτερη αριστερή και εξόχως αναρχική σκέψη, αφού προφανώς υπολόγισε  ότι σε περίπτωση που δεν ψήφιζε «ναι» θα κινδύνευε η πολύτιμη βουλευτική του έδρα και τα ωφελήματα που εκπορεύονται απ’ αυτήν έκανε πέτρα την καρδιά και ακολούθησε την κομματική γραμμή κι ας δυστυχεί ο κοσμάκης!

 Οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας πενταετίας που συνεχίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσαν στο 36% το ποσοστό του πληθυσμού στην Ελλάδα που βρίσκεται υπό τον κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού και την ανεργία στο +62% στους νέους.

Τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 888.452 σε σύνολο 4.266.745, και τα μέλη τους σε 2.384.035 στο σύνολο των 10.785.312 ατόμων του πληθυσμού της χώρας. 

Η κατάσταση φυσικά δεν πρόκειται να φτιάξει, αντιθέτως θα χειροτερέψει, ειδικά μετά και την ψήφιση το νέου  μνημονίου της πρώτης φοράς Αριστερά. 

 Τα καλά και συμφέροντα, όλα για την πάρτη τους
 Και ενώ το Φεστιβάλ Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής και σχεδόν οι περισσότεροι θίασοι, έχουν αναβάλει τις προγραμματισμένες παραστάσεις τους εξαιτίας της κατάστασης στη χώρα, ευτυχώς οι τηλεστάρ της πολιτικής θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εμφανίσεις για την… ψυχαγωγία και την αποβλάκωση του ελληνικού λαού.

Όσο  για  τη  σημαία  που  έλειπε  
από  την  Ευρωβουλή  
το  μυστήριο  λύθηκε.
  
Την  "έκλεψε"  ο  Γλέζος.  

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------