Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ισλαμιστές κάνουν τεστ παρθενίας σε νεαρές κοπέλες, ακραία σεξουαλική βία στα χέρια των τζιχαντιστών.

Το άκρον άωτον της νοσηρότητας: Ισλαμιστές κάνουν τεστ παρθενίας σε νεαρές κοπέλες - που σε πολλές περιπτώσεις δεν ξεπερνούν τα 15 έτη...

– τις γδύνουν, ώστε να τις επιθεωρούν οι επίδοξοι «αγοραστές» τους και τις προωθούν στα σκλαβοπάζαρα, αφού νωρίτερα έχουν σκοτώσει συζύγους, πατεράδες και αδερφούς.

Οι ακραίοι Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους διαλέγουν τις «πιο όμορφες παρθένες» από τις γυναίκες που συλλαμβάνουν και τις στέλνουν στις περιοχές που ελέγχουν στη Συρία. Εκεί πωλούνται ως σκλάβες του σεξ αντί πινακίου φακής, υπομένοντας βιασμούς, εξευτελισμούς ακόμη και μαρτυρικούς θανάτους.

Ως αντάλλαγμα για μία «όμορφη και ανήλικη παρθένα» ή για μία «γαλανομάτα», άλλοι δίνουν εκατό δολάρια, άλλοι το όπλο τους. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τα "σύγχρονα σκλαβοπάζαρα", όπου άνδρες φαίνονται να γελούν και να αστειεύονται, περιμένοντας τη «λεία» τους. "Αν δεν έχει δόντια", αναρωτιέται ένας από αυτούς για να λάβει την απάντηση "τότε, σκότωσέ τη".

 Ακόμη πιο φρικιαστική είναι η μοίρα όσων τολμήσουν να αντισταθούν στους βασανιστές τους: Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανή μία γυναίκα που αρνήθηκε να υποκύψει σε «ακραίες σεξουαλικές πράξεις».

Η Ζαϊνάμπ Ζαγκούρα, ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών για τη σεξουαλική βία, ταξίδεψε σε Συρία, Ιράκ, Τουρκία, Λίβανο και Ιορδανία και μίλησε με γυναίκες – στην πλειονότητά τους από την κουρδική μειονότητα των Γιαζίντι – που έχουν υποστεί ακραία σεξουαλική βία στα χέρια των τζιχαντιστών.

Οι μαρτυρίες είναι ανατριχιαστικές: Αφού μπουν στα χωριά τους, σκοτώσουν τους συζύγους, τους πατεράδες και τους αδερφούς τους, τις απαγάγουν, τις γδύνουν, τις ελέγχουν – παρθενιά, μάτια, ηλικία, δόντια, πρόσωπο – κι, έπειτα, και πάλι γυμνές τις περιφέρουν σε σκλαβοπάζαρα.
Αυτοί που διαλέγουν πρώτοι, σύμφωνα με την κα. Ζαγκούρα, είναι τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης και, στη συνέχεια, οι μαχητές.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------