Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Διαλύουν τον τουρισμό τελειώνουν την χώρα

Ο κλοιός γύρω από τις αερομεταφορές και τον ελληνικό τουρισμό εν γένει σφίγγει, καθώς 35 αεροπορικές εταιρείες μεταξύ των οποίων και οι Turkish Airlines, Virgin Atlantic, Qatar, Qantas κ.α., δεν επιτρέπουν πλέον σε ελληνικά τουριστικά γραφεία να κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων. 

Οι 35 αεροπορικές εταιρείες θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος να μην πληρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια που εκδίδονται στην Ελλάδα, παρόλο το γεγονός ότι διαθέτουν εγγυητικές επιστολές των ελληνικών τουριστικών γραφείων. Σ

στελέχη των τελευταίων υποστηρίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος πλήρους κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι εγγυητικές επιστολές που κατέχουν να μην έχουν καμία αξία. Κάποιες άλλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Emirates, έχουν ήδη δηλώσει ότι δέχονται κρατήσεις εισιτηρίων και πληρωμές μόνο με μετρητά και όχι με ελληνικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Ανακοίνωση έβγαλε και η Turkish Airlines στην οποία λέει τα εξής: «Αγαπητοί πράκτορες, η Turkish Airlines θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι λόγω της απρόβλεπτης οικονομικής κατάστασης δεν επιτρέπουμε πλέον κρατήσεις εισιτηρίων». 

 Θυμόσαστε την Olympic Air που ξεπούλησαν οι σοσιαληστές του ΠΑΣΟΚ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------