Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η αριστερά απειλεί ανοιχτά τον εργαζόμενο Ελληνικό λαό, τις συντάξεις και τα ασφ. ταμεία.

Συντρόφια, Μεγάλο «φαγοπότι» στον κλάδο.
Έχετε πάει 500 χρόνια πίσω τους εργαζόμενους.

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞΗ
ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ


Η πορεία σας προδιαγράφεται χειρότερη από της ΔΗΜΑΡ
Με δολιότητα και μικροκομματικές ίντριγκες ξεγελάσατε τον Ελληνικό λαό που σας πίστεψε και τον εγκλωβίσατε σε ένα ακόμη μνημόνιο, τόσο σκληρό όσο και τα προηγούμενα!
 
Το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ δεν έχει… διαθέσιμα

Αρνητική ήταν η απάντηση του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ στο αίτημα του υπουργείου Εργασίας για άμεση μεταφορά των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η κατεπείγουσα επιστολή του υπουργείου εστάλη την περασμένη Δευτέρα και ζητούσε τη μεταφορά έως τις 30 Ιουνίου όλων των πλεοναζόντων κεφαλαίων του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ στον λογαριασμό διαθεσίμων της Τράπεζας της Ελλάδος. 


Το ΔΣ του Ταμείου των ΜΜΕ, που συνεδρίασε την Τρίτη για να εξετάσει το ύψος των διαθεσίμων και των υποχρεώσεων των επιμέρους Διευθύνσέων του τους επόμενους μήνες, αποφάσισε πως δεν υπάρχουν πλεονάζοντα κεφάλαια για να διατεθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δεδομένο ότι το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ δεν χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
---
Δραματική η κατάσταση στον ΕΔΟΕΑΠ

Ματαιώθηκε λόγω μη απαρτίας η τακτική ετήσια γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, καθώς την προπερασμένη Τρίτη συμμετείχαν μόλις 530 ασφαλισμένοι, ενώ απαιτούνταν τουλάχιστον 1.080 μέλη. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και από τα οικονομικά στοιχεία του Οργανισμού που δόθηκαν προκύπτει η δραματική οικονομική κατάσταση του Ταμείου (...)

Ο ασφαλιστικός οργανισμός μπορεί να καλύψει τους μισθούς και τις συντάξεις μέχρι το τέλος Ιουλίου. 


Τα αποθεματικά του σήμερα, μετά το «κούρεμα» (PSI) των καταθέσεων κατά 102 εκατ. ευρώ και την κάλυψη των ζημιογόνων ετών από το 2009 έως και το 2014 με 131 εκατ. ευρώ, έχουν περιοριστεί σε 27,7 εκατ. ευρώ από 239 εκατ. ευρώ το 2009. 

Οι απαιτήσεις του Ταμείου σήμερα από αγγελιόσημο και εισφορά 3% των εργαζομένων, μετά την αφαίρεση των ένδικων – πτωχευμένων και γενικά σε καθυστέρηση πελατών, ανέρχονται σε 12 εκατ. ευρώ και προβλέπεται ροή είσπραξης μόλις 2 εκατ. ευρώ για το 2015. 

Δραματική είναι η κατάσταση και στις υποχρεώσεις του Ταμείου, καθώς χρωστάει σε νοσοκομεία και συνεργάτες περί τα 11,5 εκατ. ευρώ.


 Αυτή είναι
η πρώτη φορά αριστερό μνημόνιο
"ελληνική" κυβέρνηση

Σκοπός της είναι 
«ή βίαιη Πακιστανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας»

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------