Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ.



Μετά τον Σιμίτι και ο Δραγασάκης ευχαριστεί τους Αμερικάνους 
 Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Δραγασάκης

Ευχαριστώ στις ΗΠΑ για τη συμβολή τους στην επίτευξη συμφωνίας «με αναπτυξιακό ορίζοντα» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο, για να δώσει νέα μνημονιακή γραμμή στα συντρόφια.

«Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τον πρόεδρο Ομπάμα γιατί ενδεχομένως χωρίς τη δική τους συμβολή και επιμονή ότι η συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει και θέματα χρέους και αναπτυξιακό ορίζοντα ίσως να μην πετυχαίναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 



Αν στο 13ο Συνέδριο εκλέγονταν στη θέση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ο Γιάννης Δραγασάκης, και όχι η Αλέκα Παπαρήγα / Αν κυριαρχούσε η λογική των λεγόμενων «ανανεωτικών» / Αν εκλέγονταν να ηγηθεί του ΚΚΕ αυτός ο απίθανος τύπος, ο σημερινός αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / Αυτό θα ήταν το εφιαλτικό σενάριο.

Γιάννης Δραγασάκης speaking «Τι θα κάνουμε με το χρέος; Το αυτονόητο. Αυτό που προτείνει το Διεθνές Ταμείο για όλον τον κόσμο».

«Οι έως τώρα εξελίξεις βεβαιώνουν ήδη πως η σχεδόν ομόθυμη αποδοχή του σχεδίου Ανάν από τους Ελληνοκυπρίους ως βάση διαπραγματεύσεων ήταν μια σωστή, από τακτική άποψη, επιλογή, αφού αφαιρεί κάθε επιχείρημα σε όσους θα ήθελαν να θέσουν προσκόμματα στην ενταξιακή πορεία της Κύπρου» - Γιάννης Δραγασάκης, ΣΥΝ.

 Δραγασάκης για την Συνθήκη του Μάαστριχτ.

«Η Συνθήκη του Μάαστριχτ έθεσε τις βάσεις για μία αρχιτεκτονική της ΕΕ, που ευνοούσε τις δυνάμεις του κεφαλαίου σε βάρος των δυνάμεων της εργασίας. Ετσι, ό,τι εξυπηρετούσε τις τράπεζες, τους ευρωπαϊκούς επιχειρηματικούς ομίλους και την κεφαλαιαγορά, σε γενικές γραμμές προωθήθηκε. Αντίθετα, στο κοινωνικό πεδίο, όχι μόνο δεν είχαμε βήματα στην κατεύθυνση μιας κοινωνικής Ευρώπης, αλλά αντίθετα, η ΕΕ έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο άγριου κοινωνικού και φορολογικού ανταγωνισμού...».
 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------