Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

δείτε «δουλειά» που πάνε να μας ανοίξουν τα… αδέλφια μας!.. μπροστά στους παράδες δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Εντολές εκτελούν και αυτοί… Μπράβο… αδελφάρες μας!..

ΔΕΝ μας φθάνανε, όλα τα άλλα κράτη, που μας πολεμάνε, στο χορό μπήκε και η… αδελφή μας, η Κύπρος!!!

ΑΣΦΑΛΩΣ θα τα μάθατε τα νέα. Τα… αδέλφια μας, οι Κύπριοι, που εδώ και εξήντα χρόνια τους προστατεύουμε και τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και πολλά από τα χρέη μας οφείλονται στους εξοπλισμούς που κάναμε για χάρη τους, μας κάνανε… ΑΓΩΓΗ και ζητάνε να τους πληρώσουμε ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ, που μαζί με τους τόκους μπορεί να φθάσουν τα ΕΞΙ δισεκατομμύρια ευρώ(!).


Ξέρετε γιατί; 
 Γιατί κάποια τράπεζά τους, που δούλευε στην Ελλάδα και τα ΄κονόμαγαν, όταν έγινε το κούρεμα των ομολόγων, έχασε και αυτή, όπως όλες οι ελληνικές τράπεζες, κάποια χρήματα και τώρα οι... μάγκες οι Κύπριοι θέλουν να τους τα πληρώσουμε εμείς, οι Έλληνες φορολογούμενοι και γι΄ αυτό μας τρέχουν στα διεθνή δικαστήρια!..

ΘΥΜΑΣΤΕ φίλοι αναγνώστες, πόσες φορές βγάλαμε την μπουκιά από το στόμα για να βοηθήσουμε τους Κύπριους, για να μην τους φάνε όλους οι Τούρκοι; Συμπεριφορά αδερφών είναι αυτή προς τη μητέρα πατρίδα τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται, στην πιο δραματική κατάσταση στην ιστορία της;

ΘΑ πρέπει να τονίσουμε ότι έτσι και κερδίσουν οι Κύπριοι την αγωγή, θα αποτελέσει δεδικασμένο και καμιά εκατοστή τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία και… μαυραγορίτες, τα ομόλογα των οποίων έχει κουρέψει η τρόικα και το ΔΝΤ, θα μας τρέχουν και όλοι αυτοί στα Δικαστήρια και θα μας ζητάνε να τους δώσουμε τη… μισή Ελλάδα για να τους εξοφλήσουμε…

ΓΙΑ δείτε «δουλειά» που πάνε να μας ανοίξουν τα… αδέλφια μας!..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως οι ΑΤΙΜΙΕΣ των Κυπρίων συνεχίστηκαν.
ΑΚΟΥΣΤΕ άλλες 2-3 περιπτώσεις για να καταλάβετε επιτέλους ότι πολλοί Κύπριοι είναι… μπαμπέσηδες και μπροστά στους παράδες δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Οικονομικών της Κύπρου κάποιος Χάρης Γεωργιάδης, που συμμετέχει στο Eurogroup είναι μόνιμα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της χώρας μας και ποτέ δεν πρόβαλε VETO στις ατιμίες που γίνονται σε βάρος μας, ενώ ο πρόεδρος της Κύπρου, ο κ. Ν. Αναστασιάδης, του οποίου ο γαμπρός λίγο πριν μπουν περιοριστικοί όροι και γίνει κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο, έβγαλε έξω όπως έχει γραφτεί 16 εκατομμύρια ευρώ, που γύρευε από πού τα είχε, έκανε την εξής γεμάτη… εθνική στήριξη δήλωση «Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες!!!».

Δηλαδή τώρα που εμείς φαλιρίσαμε και δεν μας έχουν ανάγκη, οι Κύπριοι μας κάνουν και μερικές αγωγές, μπας και άρπαζαν τίποτε από τα ιμάτιά μας που έχουν βγάλει σε πώληση οι Γραμματείς και Φαρισαίοι πολιτικοί μας.

ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ κτυπήματα κάτω από τη ζώνη είναι πολλά και τα αδέλφια μας οι Κύπριοι κτυπούν όπου μπορούν… Εντολές εκτελούν και αυτοί… Μπράβο… αδελφάρες μας!..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κτύπημα. Προχθές συνήλθε η Κυπριακή Βουλή για να βγάλει κάποιο ψευτοψήφισμα υπέρ της χώρας μας με πρόταση του ΑΚΕΛ. Θέλετε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; 27 ψήφισαν ΝΑΙ και 26 παρόν, όλα τα κυβερνητικά κόμματα ψήφισαν παρόν, δηλαδή στην ουσία ΟΧΙ! Είναι έτσι κ. Αναστασιάδη;

ΥΣΤΕΡΑ από όλα αυτά θα πρέπει κάποιος να πει στους Κύπριους ή να… τσακιστούν να αποσύρουν τις βρόμικες αγωγές τους να σταματήσουν τις ατιμίες και να αγωνιστούν δίπλα στην Ελλάδα, για να σωθούν και αυτοί μαζί μας, διαφορετικά εμείς μεν θα σωθούμε τελικά, γιατί φοράμε παντελόνια και είμαστε πιο αγωνιστές και ντόμπροι από τους Κύπριους, αλλά αυτούς θα τους καταπιεί η Τουρκία, γιατί αυτοί οι ίδιοι θα μας έχουν κόψει τη δυνατότητα να τους βοηθήσουμε, ή αν δεν αποσύρουν τις αγωγές τους, να μας στείλουν πίσω τουλάχιστον τα μισά από όσα έχει ξοδέψει ο ελληνικός λαός για χάρη τους.
Κ.

Πώς καταντήσαμε έτσι; 
Δεν ξέρω αν φαλιρίσαμε υλικά, 
ηθικά έχουμε ήδη χρεοκοπήσει.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------