Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Με την Αριστερά του τίποτα, επιβραβευονται σαπιοι, ανωμαλοι, αδικοι, βίαιοι, κλεφτες, ψευτες, δειλοι, ραγιαδες.εθνοπροδότες, κλπ.

Ο γκρεμός δεν έχει όρια μέχρι της τελικής μας εξόντωσης, μέχρι να μας πετάξουν στους δρόμους, μέχρι τα παιδιά μας να φτάσουν στο σημείο να φωνάζουν για λίγο γάλα, ακόμα και τότε, αυτοί οι ελληνόφωνοι πολιτικοί και τα σάπια κομματά τους δεν θα σταματήσουν να μας λεηλατούν.

Με την αύξηση των τιμών των τροφίμων, με την επιβολή νέων ληστρικών φορολογικών μέτρων, με τη αύξηση 100% των προκαταβολών της εφορίας, με την αύξηση των τιμών του ρεύματος, με την αύξηση των εισφορών αλληλεγγύης και άλλα κουραφέξαλα, απλώς δολοφονούμε την ελληνική οικογένεια, διαλύουμε ότι έχει απομείνει απ την ελληνική κοινωνία και θέτουμε στο εξώτερο πυρ τον εθνικό μας ιστό καταστρέφοντας και την εθνική μας κυριαρχία.


Αν αυτό ήταν το ποθούμενο της αριστερής ανθελληνικής Ευρωπαϊκής Συμφοράς μας, τότε όλοι όσοι υπέγραψαν αυτά τα μέτρα δεν θα πρέπει να έχουν πρόσωπο όχι να ζητούν να εφαρμοστούν, αλλά ούτε να εμφανίζονται δημόσια.
 

Οι ευρωπαικοί λαοί και όλος ο ελεύθερος κόσμος μας παρακολουθεί και περιμένει την δική μας αντίδραση!  

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------