Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ESM

Πολλοί απο εσάς ακούτε για τον Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM) που είναι ένα μόνιμο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα 19 μέλη της Ευρωζώνης...

Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb,τα ΜΜΕ δεν λένε πως το ESM πρέπει να έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα να παρίσταται ενώπιον του δικαστηρίου. Το ESM τα κεφάλαια και τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να έχουν ασυλία απο κάθε μορφής δικαστική εξουσίας.

Η περιουσία, τα κεφάλαια, και τα περιουσιακά στοιχεία του ESM πρέπει να έχουν ασυλία απο έρευνα, επίταξη, κατάσχεση, απαλλοτρίωση ή άλλη μορφής κατάσχεσης, ανάσυρση ή αποκλεισμός απο εκτελεστική, δικαστική, διοικητική ή νομοθετική δράση.

 Οι διοικητές, αναπληρωτές διοικητές, διευθυντές και αναπληρωτές διευθυντές, ο διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του προσωπικού πρέπει να έχουν ασυλία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με τις πράξεις τους και διασφάλιση απορρήτου όσον αφορά τα επίσημα έγγραφα και ντοκουμέντα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------