Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει ένα κομμουνιστικό κόμμα το οποίο διαθέτει σταλινικές ρίζες.

 Πάει ο αριστερός τους φερετζές
Αν τους ρωτήσεις όλους αυτούς που ψηφίζουν ΚΚΕ ή που θα ψηφίσουν το κόμμα της δραχμής "Λαϊκή Ενότητα" σε τι πιστεύουν τότε θα σου σηκωθεί η τρίχα από τις απαντήσεις που δίνουν.


Μονολιθικά κόμματα που ονειρεύονται έναν ανύπαρκτο σοσιαλισμό ο οποίος κατέρρευσε πριν από πολλά χρόνια και που μόνο στην Ελλάδα δεν μπορεί να το αποδεχθούν. Είναι οι ίδιοι που βλέπουν παντού τσάρους και Χειμερινά Ανάκτορα, που μιλούν συνεχώς για ταξικούς εχθρούς και πολέμους κατά του συστήματος, αν και οι ίδιοι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στο σύστημα.

Άλλωστε, οι περισσότεροι στο ΚΚΕ ή το κόμμα του Λαφαζάνη είναι κομματόσκυλα του κερατά που λέει και ο λαός. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεκαετίες συνδικαλιστές της εύφορης κοιλάδας που θέλουν να σώσουν τον κόσμο όταν ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα σώσουν τον εαυτό τους. Ο Στρατούλης ή ο Ησυχος για παράδειγμα τι έκαναν στον επαγγελματικό τους βίο; Συνδικαλιστές και τώρα κάνουν περιοδείες για να μας πείσουν για τον σοσιαλιστικό παράδεισο του εθνικού νομίσματος.

Και δυστυχώς βρίσκουν πλέον ευήκοα ώτα, όπως βρήκαν και οι ποταμίσοι , με τους οποίους άλλωστε έχουν κοινούς στόχους.

Η Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, περιχαρακωμένη, με κλειστά οικονομικά σύνορα, μια σοσιαλιστική γωνιά στα Βαλκάνια που θα έχει ομοιότητες με την Κούβα και τη Βενεζουέλα.

Φαίνεται ότι όλοι οι λαοί του κόσμου που έχουν ξυπνήσει, θέλουν πρόοδο, εκσυγχρονισμό, ανοικτά σύνορα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με διατήρηση των εθνικών ιδιαιτεροτήτων είναι απλά ηλίθιοι. Και μόνο το χρεοκοπημένο κουεδαριό της Ελλάδας έχει δίκιο.

Θα δείτε το επόμενο διάστημα ποιοι με υπόγειο τρόπο θα πορωθούν αυτό το νέο φαινόμενο στην Ελλάδα. Θα παίζουν τις δηλώσεις τους, θα τους δίνουν βήμα στο όνομα της δημοκρατίας, θα τους κάνουν αφιερώματα για το πόσο αγνοί και άδολοι είναι.

Είναι οι ίδιοι που έκαναν τον Βαρουφάκη οικονομολόγο μεγάλης εμβέλειας παρά το γεγονός ότι οι γνωρίζοντες περί τα οικονομικά μιλούσαν για έναν τενεκέ ξεγάνωτο. Είναι οι ίδιοι που πίεζαν όσο κανείς τον Τσίπρα να το κάνει Κούγκι και οι ίδιοι που έστησαν όλη αυτή τη συνωμοσία της δραχμής. Δεν θα σταματήσουν πουθενά όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι λαδοπόντικες και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσει η χώρα δεκαετίες πίσω αφανίζοντας τον Ελληνικό λαό και αντικαθιστώντας τον με τα ταξικά τους αδέλφια από το ισλάμ..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------