Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Στο φαγοπότι της ΕΡΤ έτρωγαν οι μέσα και οι... απέξω

Ηταν πλούσιο το... φαγοπότι στην ΕΡΤ, όπως αποκάλυψε η «Εφ.Συν.»Χρήστος Παναγόπουλος, παραπέμπεται για το κακούργημα της «απιστίας στην υπηρεσία», επειδή μοίραζε μπόνους και πριμ παραγωγικότητας -κατά το δοκούν φυσικά- σε υπάλληλους του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.
. Σύμφωνα με το βούλευμα της δικαιοσύνης, ο τότε πρόεδρος της ΕΡΤ, κ.

 Η εισαγγελία θεωρεί μάλιστα πως ο κ. Παναγόπουλος χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα τεχνάσματα για να επιτυγχάνει τον σκοπό του, να μοιράζει χρήματα. Ε, καλά, δεν ήταν και τόσο δύσκολο εδώ που τα λέμε, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Τι πιο εύκολο από το να σπαταλάς δημόσιο χρήμα;

Να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ πως ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος παραπέμπεται -όπως.. διαβάζουμε στο συγκεκριμένο βούλευμα- και με μία ακόμα κατηγορία, για απευθείας αναθέσεις προμήθειας τεχνικού εξοπλισμού (πομπούς, κεραίες σε σημεία εκπομπής κ.ά.), σε εξωτερικές εταιρείες, ενώ θα μπορούσε να διευθετήσει το ζήτημα εσωτερικά, μέσω των τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ.

Ισως οι εξωτερικοί εξοπλισμοί να ήταν πιο... σίγουροι, πιο... αποδοτικοί και πιο... ασφαλείς ακόμα, ποιος ξέρει; Μαζί του παραπέμπονται και άλλα πρόσωπα, εκτός ΕΡΤ, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------