Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Οι κομμουνιστές αφήνουν ελεύθερους τους φονιάδες των Ελλήνων

Αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη ότι δύο από τους Γεωργιανούς κακοποιούς που κατηγορούνται για την άγρια ληστεία που στοίχισε τη ζωή σε γνωστό εστιάτορα στην Ύδρα είχαν αποφυλακιστεί πρόσφατα, εκμεταλλευόμενοι την ευεργετική διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο σκληρούς κακοποιούς κρατείτο μέχρι πρότινος στις φυλακές Τρικάλων και αποφυλακίστηκε στις 9 Ιουνίου 2015!!.. με περιοριστικούς όρους. Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών και δύο μηνών για ληστείες και κλοπές.

Πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός επρόκειτο να απελαθεί και ότι ήταν ευθύνη της αστυνομίας ότι δεν απελάθη. Κύκλοι από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. απαντούν ότι από τη στιγμή που ο εισαγγελέας των φυλακών του είχε επιβάλει περιοριστικούς όρους δεν μπορούσε η αστυνομία να προχωρήσει στην απέλασή του.

Η σύζυγος του Μανώλη Οικονόμου

“...άκουγα τον άνδρα μου να μουγκρίζει από τους πόνους στον κάτω όροφο του σπιτιού, λόγω των βασανιστηρίων που του έκαναν για να ομολογήσει πού έχει τα χρήματα. Εμένα με είχαν δέσει στην καρέκλα και με είχαν φιμώσει, ενώ παράλληλα με φύλαγαν δυο από τους ληστές....” λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η γυναίκα του άτυχου ταβερνιάρη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------