Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, και η κομμουνιστές της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) του Παναγιώτη Λαφαζάνη κατέστρεψαν αντελώς και την Υγεία

Σε αναστολή λειτουργίας για έξι μήνες της Κλινικής «Κυανούς Σταυρός», προχώρησε η Διοίκηση λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

Σύμφωνα με τη διοίκηση της κλινικής, η αδυναμία πληρωμής υπαλλήλων, προμηθευτών και λοιπών υποχρεώσεων, οφείλεται κατά κύριο λόγο στις πολύχρονες οφειλές του Δημοσίου που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ και στην πολιτική του clawback (μηχανισμός αυτόματων επιστροφών λόγω υπέρβασης δαπάνης) και του rebate (υποχρεωτική έκπτωση).

Πρόκειται για την τρίτη κλινική που αναστέλλει τη λειτουργία της, ωθώντας στην ανεργία 150 περίπου εργαζομένους στους οποίους οφείλονται μόνο μισθοί 3.000.000 εκατ. ευρώ, περίπου.

Οπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος Γρηγόρης Σαραφιανός, πρόκειται για την τρίτη κλινική μέσα στο 2015 που αναστέλλει τη λειτουργία της, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο 50 - 60 ακόμα κλινικές βρίσκονται στο «κόκκινο».


«Υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και οικονομικής ασφυξίας» σημειώνει ο κ. Σαραφιανός, τονίζοντας ότι τα χρέη του ΕΟΠΥΥ ανέρχονται σε 700.000.000 εκατ. ευρώ και ότι η επέκταση για τρία χρόνια ακόμη του clawback και rebate δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα. 

Ιδού η «παιδική χαρά» του Σύριζα: Έργα και ημέρες μιας ανθελληνικής κυβέρνησης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------