Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Σχέδια επεκτατικής πολιτικής του «Ισλαμικού Κράτους»

ISIS-Execution

Τα νησιά του Αιγαίου “βουλιάζουν” από τους παράτυπους μετανάστες που αποβιβάζονται εκεί από τα παράλια της Τουρκίας. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τους κατοίκους των νησιών να βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι αριθμοί σοκάρουν: Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου συνελήφθησαν 86.000 λαθρομετανάστες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νήσος Κως, με τον δήμαρχος της να προειδοποιεί χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες. Η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη».

Μετά την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών και των προσφύγων από χώρες της Μέσης Ανατολής, οι ελληνικές Αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας από υποστηρικτές του «Ισλαμικού Κράτους», με επιθέσεις αυτοκτονίας.


Η διαταγή αναφέρεται και στην τεταμένη προσοχή των ένστολων για άτομα τα οποία κρίνονται ύποπτα, στο ενδεχόμενο να μεταφέρουν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Αndrew Hosken, στο βιβλίο του «Empire of Fear: Inside the Islamic State» , αναφερόταν στα σχέδια επεκτατικής πολιτικής του «Ισλαμικού Κράτους» και δημιουργίας ενός μεγάλου «χαλιφάτου», όπως περιγράφεται.

Σε χάρτη του βιβλίου περιλαμβάνονται εδαφικές εκτάσεις που εκτείνονται από τα σύνορα της Κίνας μέχρι την ευρωπαϊκή ακτή του Ατλαντικού και την Κεντρική Αφρική, τις οποίες η τρομοκρατική οργάνωση επιθυμεί να κατακτήσει μέχρι το 2020, με τη χώρα μας να περιλαμβάνεται στην επαρχία «Ορόμπρα» του ΙSIS.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------