Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αδίστακτοι λαοπλάνοι καί δημαγωγοί

Θα καταγγείλουν την δανειακή "πολιτικά" στην  ”Λαϊκή Ενότητα” . 

 Δεν είναι ο Τσιπρας και το συνάφι του το πρόβλημα. Οι αριστεροί δούλεψαν συστηματικά χρόνια τώρα με τις οδηγίες της ΚGB και τη συμβολή του Αντρέα και διαστρέβλωσαν την έννοια λέξεων όπως "δημοκρατία", "τάξη", "πλούτος" κλπ.

Κατάντησε δημοκρατία να σημαίνει οχλοκρατία ή ακόμη χειρότερα αναρχία ή λαμογιοκρατία, τάξη να σημαίνει φασισμός και πλούτος να σημαίνει όνειδος και όποιος τον κατέχει είναι κακός και πρέπει να του τον πάρουμε. Ποινικοποίηση του κέρδους.

Έτσι φτάσαμε στη σημερινή παράνοια να λέμε ότι αφού ο ελληνικός λαός ψήφισε έξοδο από το μνημόνιο και διαγραφή των χρεών, πρέπει οι δανειστές να υπακούσουν. Φτάσαμε να θεωρούμε ότι είναι μαγκιά να "τα φάμε" από τις ξένες τράπεζες που μας δάνεισαν (καλά που είχαμε κάποτε το "λόγω τιμής"..).

Να θεωρούμε τοκογλύφους αυτούς που μας δανείζουν με χαμηλό επιτόκιο και μάλιστα χαμηλότερο από αυτό που αυτοί δανείζονται.  Να θεωρούμε ότι μας εκβιάζουν όταν απλά μας ζητούν να τηρήσουμε τα από τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας (ειδικά τη λέξη δημοκρατία την κατάντησαν σαν τα μούτρα τους) συμφωνηθέντα.

Να μάς έχουν χαρίσει δις και αντί για ευχαριστώ να τους βριζουμε και να απαιτούμε να μας δώσουν κι άλλα.  Να μιλάμε για αντίσταση και να εννοούμε όχι να ανασκπουμπωθούμε και να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το κράτος ισχυρό αλλά να αθετήσουμε τα συμφωνηθέντα.

Να έχουμε πήξει στη "δημοκρατική ευαισθησία" και να μην αντιδρά κανένας "αρχιδημοκράτης" όταν μαθεύεται ότι Σαμαράς και Δένδιας παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη για να βάλουν μέσα τα μέλη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 Τί σημασία έχει να εκμαυλίζεις τη δικαιοσύνη αφού θα πάνε μέσα οι αντίπαλοι και όχι εμείς;

Να έχει δικαιώματα ο  περιθωριακός, ο τεμπέλης, ο παράνομος και ο νοικοκύρης κανένα.

Να έχει καταντήσει στη χώρα μας μαγκιά η κλεψιά και η λαμογιά και ηλιθιότητα η εργατικότητα και η τιμιότητα. 

Οχι δεν είναι το πρόβλημα ο τωρινός καρνάβαλος των κομμουνιστών που μας κυβερνά ή ο προηγούμενος ή ο παραπροηγούμενος. Αυτοί είναι έξυπνοι. Παίζουν με τους κανόνες που τους βάζουμε εμείς οι σάπιοι, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, χωρίς μνήμη, χωρίς τιμή, χωρίς αρχές και ιδανικά νεοέλληνες.




Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------