Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μήνυμα προς όλους τους ακρίτες των νησιών

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

ΚΩΣ. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ "ΤΟΥΛΟΥΜΙ".

Οι Έλληνες πλέον βάζουν τη τάξη μόνοι τους στο νησί. Ένας Έλληνας τα βάζει με 500 εξαγριωμένους λαθρομετανάστες πακιστανοαφγανοκουρδοιρανομπαγκλαντεσιανοι
που φωνάζουν Μπαγκλαντές κλπ και τους απωθεί να φύγουν από τον δρόμο για να περάσουν τα αυτοκίνητα.

Σε μια χώρα που δεν μπορεί να θρέψει ούτε τα παιδιά της και καθημερινά φεύγουν για το εξωτερικό οι πολιτικοί μας την γεμίζουν με εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Επειδή ορισμένοι ζείτε στον κόσμο σας και δεν μπορείτε να καταλάβετε την κρισιμότητα και επικινδυνότητα της κατάστασης, αποκαλείτε ρατσιστές όσους δεν πέφτουν στα τέσσερα για τους λαθρό, και ενώ τους αγαπάτε τόοοοσο παντρέψτε και την κόρη σας με έναν από αυτούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Wikipedia immigration to Greece από το 2005 μέχρι και σήμερα έχουν φτάσει στη χώρα 5.460.000 εκατ. λαθρομετανάστες, με το σημαντικότερο ποσοστό να εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα μας εξυπηρετώντας συγκεκριμένους στόχους.

Μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία εμπλέκεται και η Άγκυρα η οποία σε συνεργασία με το Ριάντ απαιτούν από την Ελλάδα, στέγη, τροφή, περίθαλψή, δουλειά και το κτίσιμο τζαμιών έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα κινούμενη σε ένα κόσμο παράλληλο χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα ακολουθεί την πολιτική των ανοικτών συνόρων και μοιράζει ιθαγένειες κάνοντας τους Έλληνες από την Αφρική, σε όλους αυτούς μέχρι τελικής πτώσης.

Όλα τα αποκόμματα του “δημοκρατικού τόξου” και οι εκατοντάδες ΜΚΟ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, εθελοτυφλούν εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό γνωρίζοντας πολύ καλά ότι «Κανένας πρόσφυγας από την Β. Αφρική ή τη Μέση ανατολή δεν έχει 5.000 έως 15.000 ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα  και κανείς ποτέ δεν ρωτά από πού έρχονται τα χρήματα αυτά». 

Υπάρχει αυστηρό blackout από όλα τα μαζικά μέσα ενημέρωσης MSM (main stream media) στο πως Αφρικανοί και μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τη Μ. Ανατολή είναι ικανοί να πληρώνουν τα απαιτούμενα ποσά στους διακινητές. 

Πολλοί εκτιμούν πως τα κέντρα που θέλουν την πλημμυρίδα αυτή των μουσουλμάνων να πνίξει κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα εργάζονται από κοινού τόσο με τη Ντόχα, την Άγκυρα όσο και με το Ριάντ έτσι ώστε να προωθήσουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Το πώς γίνεται η κατανομή των κονδυλίων είναι μια πραγματικά δαιδαλώδης διαδικασία.

Τα χρήματα φυσικά δεν πηγαίνουν απευθείας στους διακινητές αλλά ακολουθούν μια δαιδαλώδη διαδρομή μέσα από ΜΚΟ, από εταιρείες off shore  οι οποίες συνεργάζονται με εγκεφάλους διακινητές και οι όποιοι στη συνέχεια δίνουν τα ποσά στους «ανεξάρτητους» διακινητές και στους δήθεν αλληλέγγυους.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του ...
Να δούμε στις εκλογές τι θα ψηφίσουν τα νησιά μας.

Συντρόφια και συντρόφισσες, απολαύστε το βίντεο, και πάρτε τους στα σπίτια σας, για να τα κάνουν Μπαγκλαντές


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------