Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η δημοσιογραφία είναι το καταφύγιο των αποτυχημένων! Είσαι έτοιμος να μπεις στο κλαμπ

Τη στιγμή που τα περίφημα σεμινάρια εκπαίδευσης του ΔΝΤ των Ελλήνων δημοσιογράφων σχεδόν έχουν ξεχαστεί, έρχεται η ανακοίνωση του χορηγούμενου από τη γερμανική κυβέρνηση, Ιδρυματος Konrad Adenauer” να καλέσει σε “σεμινάριο” στην Αθήνα. Καλούνται δημοσιογράφοι να μετέχουν από τις 12 ως τις 19 Σεπτεμβρίου "σε διεθνικές ομάδες για δημοσιογραφικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος".
Όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) http://www.kas.de/griechenland/el/> το εν λόγω σεμινάριο γίνεται για φορά μέσα σε 3 χρόνια!

Γερμανικό ίδρυμα εκπαιδεύει "έλληνες" δημοσιογράφους!
Η ίδια η ιστοσελίδα του ΚΑS ενημερώνει πως το “Konrad Adenauer Stiftung επανεκκίνησε τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου 2012 το με την δημιουργία ενός εξωτερικού γραφείου στην Αθήνα”.




Η παραδοχή των σκοπών του ιδρύματος πέρα από τα κενά λόγια περί “ανθρώπου” και ‘διαλόγου”, είναι αποκαλυπτική. Το Ίδρυμα παρεμβαίνει στην σφαίρα της δημοσιότητας, προς χειραγώγηση και μαζική προπαγάνδιση της πολιτικής Μέρκελ. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------