Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΠΕΔΙΟΝ ΆΡΕΩΣ ΣΕ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για μεταφέρουν μετανάστες στο ΓαλάτσιΑστικά λεωφορεία θα σταθμεύουν έξω από την πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίον του Άρεως, όποτε κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να μεταφέρουν μετανάστες στο Γαλάτσι και το Ελληνικό, όπως αποφασίστηκε από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ.

Το μέτρο αναμένεται να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι μετανάστες, αφού ενημερώνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις ότι δεν μπορούν να μείνουν στην πλατεία Βικτωρίας, κατασκηνώνουν στο Πεδίον του Άρεως, μη γνωρίζοντας πώς να πάνε στις δύο ολυμπιακές εγκαταστάσεις σε Γαλάτσι και Ελληνικό

Όταν υπάρχει συγκέντρωση στα δύο σημεία του κέντρου της Αθήνας, διπλά λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους προς όποια από τις δύο εγκαταστάσεις έχει ελεύθερο χώρο, έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

Όπως εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος, το μέτρο εφαρμόστηκε ήδη χτες και σήμερα, οπότε και μεταφέρθηκαν σε Γαλάτσι και Ελληνικό περίπου 200 άτομα ανά μέρα..

Μόλις θα γεμίσουν οι  ολυμπιακές εγκαταστάσεις σε Γαλάτσι και Ελληνικό κανείς δεν λέει ακόμα που αλλού θα τους μεταφέρουν.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------