Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Σε σένα θα μιλήσω τρομοκρατημένε Έλληνα, οι αριστεροί μπορούν να εφαρμόσουν καλύτερα τα μνημόνια από ότι οι «δεξιοί»

Αποτέλεσμα εικόνας για ξεπούλημα της πατρίδας
Ο λόγος είναι ότι οι κομμουνιστές και ο Τσίπρας ελέγχει τα συνδικάτα, τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ, τους συνδικαλΗστές και τις ενώσεις, οι οποίοι δεν θα αντιδράσουν στην φοροκαταιγίδα, στο ξεπούλημα της πατρίδας και την αποδόμηση της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι πάσης φύσεως συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες της αριστεράς, είναι εχθροί των εργαζομένων και των ανέργων. Αντιδρούσαν από κομματική ιδιοτέλεια, ενώ τώρα που ήρθε το μνημόνιο της αριστεράς θα κάνουν «τουμπεκί ψιλοκομμένο» και θα κάτσουν στα τέσσερα για να περάσουν τα μέτρα.

Σε σένα αντεθνικό ελληνόφωνο ΛΑΜΟΓΙΟ!
Σε σένα θα μιλήσω τρομοκρατημένε ανθρωπάκο, που πήγες και ξαναψήφισες επιπόλαια αυτούς που σε καθηλώνουν μπροστά στο χαζοκούτι και σε πείθουν με την αντεθνική προπαγάνδα τους, πως είναι οι ΣΩΤΗΡΕΣ σου. 

Θα σου εξηγήσω, γιατί είσαι το εύκολο θύμα τους και γιατί σε σένα και στην ΑΓΝΟΙΑ σου στηρίζουν τα διεθνιστικά τους σχέδια, με σκοπό την ολοκληρωτική εξαφάνισή σου. Γιατί αγαθέ μου ελληνάκο είσαι ευκολόπιστος και σε κρατάνε στην μίζερη ζωούλα σου με την σταγόνα. Γιατί είσαι το ΝΟΥΜΕΡΟ, που συμπληρώνει τον γήινο υπερπληθυσμό, τον οποίο σκοπεύουν να μειώσουν με τα τεχνολογικά τους όπλα. Γιατί θα είσαι περιττός αριθμός σαν ζωντανό ον του πλανήτη, αφού θα σου έχουν αφαιρέσει τα πάντα ακόμα και την ΨΥΧΗ σου!
Σε σένα μιλάω Αριστερέ της Αριστερής πλευράς του καναπέ, που αδιαφορείς για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά τρέχεις έντρομος να πληρώσεις τα καπιταλιστικά χαράτσια, για την μικρή ιδιοκτησία σου, την οποία απέκτησες δουλεύοντας ασταμάτητα μια ζωή. Σου βάζουν παράλογους φόρους στις μικρές αποταμιεύσεις των κόπων σου, για να τις εξανεμίσουν φτάνοντάς σε στην απόγνωση και να σ' αναγκάσουν να κάνεις την απονενοημένη πράξη, απαλλάσσοντάς τους από την φυσική σου εξόντωση. 

Σου παίρνουν το κεραμίδι που έβαλες στο κεφάλι σου με τοκογλυφικό στεγαστικό ή επαγγελματικό δάνειο. Αυτό που με μαεστρία σου επέβαλλαν και σου μείωσαν τον μισθό για να σε οδηγήσουν στην ανεργία και να σου το πάρουν πάλι πίσω, με τον απάνθρωπο και παράνομο ΕΝΦΙΑ.

Σε σένα μιλάω φοβισμένο ανθρωπάκι της γειτονιάς, που με κουτοπόνηρες μικροαπατεωνιές του επιπέδου σου, έκανες το κομπόδεμά σου παράνομα εις βάρος έντιμων νοικοκυραίων, που μετρούσαν και την δεκάρα για να είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις τους. Σε σένα τυχοδιώκτη που με τις μικροαρπαχτές σου μετάλλαξες το παραδοσιακό ελληνικό φιλότιμο σε ατομικισμό και φιλοτομαρισμό… όπως σου φύτεψαν στο κεφάλι οι καλοθελητές πουλημένοι πολιτικοί, για να πιστέψεις στο ουτοπικό αμερικάνικο όνειρο. Σε σένα που οι παράλογες φιλοδοξίες σου ήταν πιο μεγάλες κι απ' το μπόι σου. 

Σε σένα μιλάω βολεμένε σε μια θεσούλα με ρουσφέτι, που έχεις ακόμα μια μισθωτή εργασία, μια πρώτη κατοικία κι ένα εξοχικό, ένα αυτοκίνητο κι ένα εισόδημα. Μάθε πως θα σου τα πάρουν όλα και θα σε πετάξουν στο βαρέλι δίχως πάτο, όταν θα ζητήσεις ΣΥΝΤΑΞΗ! Γιατί δεν θα σε χρειάζονται άλλο ζωντανό, να αναπνέεις τον πολύτιμο γι' αυτούς αέρα. Κι αν πρόλαβες και πήρες σύνταξη… θα σου την πετσοκόβουν κάθε λίγο και λιγάκι, μέχρι να λιγοστέψει τόσο, όσο δεν θα φτάνει να σου καλύπτει τις ζωτικές σου ανάγκες. Κι αφού σε ξεζουμίσουν ζωντανό, θα πετάξουν το κουφάρι σου σε ομαδικό ΤΑΦΟ!   

 Σε σένα μιλάω μικρέ κι ασήμαντε ΑΝΕΡΓΕ θύμα των μνημονίων, που κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου. Δεν θα έχεις τίποτα άλλο να χάσεις, αφού θα σου πάρουν και το τελευταίο σου καταφύγιο και σε ξεσπιτώσουν… θα γίνεις ΑΣΤΕΓΟΣ και ΖΗΤΙΑΝΟΣ, κινδυνεύοντας την ζωή σου στους δρόμους, όπου θα αργοπεθαίνεις απ' την πείνα και το κρύο. Και μη νομίζεις πως θα σωθείς, αν έχεις ένα μικρό λαχανόκηπο στο χωριό σου… θα στον πάρουν κι αυτόν με το τεκμήριο διαβίωσης. Σ' έχουν δεμένο από παντού και μην ψάχνεις τρύπα για να ξεφύγεις. Άδικος κόπος, γιατί έχασες όλες τις ευκαιρίες σου. 

Σε σένα μιλάω αδιάφορη νοικοκυρούλα ή εργαζόμενη γυναικούλα, που δεν σε απασχόλησε ποτέ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, μεταθέτοντας τις ευθύνες στον πατέρα ή στον άντρα σου. Βγες τώρα απ' τον γυάλινο κόσμο σου κι ατένισε τον εικονικό των επικυρίαρχων, στον οποίο σ' έχωσαν όσο εσύ ήσουν κυρά του νοικοκυριού σου και του μισθού σου κι αγρόν ηγόραζες για το ξεπούλημα της πατρίδας σου! Έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης για την ΗΘΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και για το άγνωστο μέλλον των παιδιών σου. 

Σε σένα μιλάω άντρακλα αθλητικομανή,  που η ζωή σου τις τελευταίες δεκαετίες κυμαινόταν ανάμεσα στην θύρα τάδε, στο πόσες γκόμενες θα βγάλεις και με πόσο εντυπωσιακό αμάξι θα κυκλοφορείς. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις αν όλα αυτά τα άξιζες, ή αν απλώς τα άρπαζες, χωρίς να σου ανήκουν.

Τώρα τα ψέματα τελείωσαν και πρέπει να πληρώσεις για την καλοπέρασή σου και μάλιστα με τόκο. Άλλαξε τακτική, γιατί όσο συνεχίζεις να μιμείσαι τους διαφθορείς σου, γίνεσαι ενοχλητικός και θα σε ξεφορτωθούν πάραυτα… Δεν θα έχεις θέση στο παγκόσμιο χωριό τους, που το ετοιμάζουν για επιλεγμένα εκλεκτά μέλη της σατανικής οργάνωσής τους. 

Σε σένα μιλάω μεγαλοαστέ και μεγαλοεργολάβε των βορείων προαστίων, που νοιώθεις ασφαλής πίσω απ' την περιτειχισμένη περίφραξη της έπαυλής σου, το κόστος της οποίας πλήρωσες απ' την εκμετάλλευση του μόχθου των υπαλλήλων σου. Αν νομίζεις πως θα σωθείς… είσαι βαθειά νυχτωμένος. Όταν ο πεινασμένος λαός ξεσηκωθεί, δεν θα τον σταματούν οι πανύψηλοι τοίχοι. Σε σένα μιλάω που γλύφοντας κόμματα και κρατικούς παράγοντες, έπαιρνες δημόσιες εργολαβίες με απευθείας ανάθεση. Σε σένα που με τραπεζικές διευκολύνσεις έπαιρνες θαλασσοδάνεια και κρατικές επιχορηγήσεις. Σε σένα που με κουμπαριές και  πολιτικές μεσολαβήσεις και με όλα τα συμπαρομαρτούντα… αναρριχήθηκες απότομα στα ψηλά πατώματα του πλουτισμού. Σε σένα αντεθνικό ΛΑΜΟΓΙΟ!

 Σε σένα μιλάω ατομιστή ανθέλληνα, που με το απύθμενη θράσος σου για επαγγελματική και οικονομική εξασφάλιση, έγινες ακούσιος συνένοχος στην υποδούλωση της πατρίδας μας και στην απώλεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Σε σένα μιλάω μεγαλοκαναλάρχη και μεγαλοεκδότη, που με την κατευθυνόμενη προπαγάνδα σου αποβλάκωνες τον λαό, για να μην αντιλαμβάνεται πότε ψήφιζαν οι προδότες πολιτικοί τα αντεθνικά νομοσχέδια, βάζοντας την ταφόπλακα της Ελλάδας. Σε σένα που πήρες παράνομη άδεια για το Κανάλι σου και το διατηρούσες με κρατικές διαφημίσεις, χωρίς να πληρώνεις φόρους. Σε καθιστώ υπεύθυνο για την ΑΝΟΧΗ σου στην Κατοχή μας και στα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδας. 

Σε σένα που αν δεν επανέλθεις στη νομιμότητα, αν δεν επανορθώσεις τις ανομίες σου κι αν δεν γίνεις προστάτης της Ελλάδας, δεν θα έχεις θέση σ' αυτήν την ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ. Θα είσαι ΑΠΟΒΛΗΤΟ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ξεπούλημα της πατρίδας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------