Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα! ξέφραγο αμπέλι Συριζοελλάδα

Tο σύνολο των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας από την αρχή του έτους μέχρι την 4η Οκτωβρίου, ανέβηκε στις 421.341. Ιδού και το σχετικό διάγραμμα:  http://www.iom.int/sites/default/files/press_release/pictures/medupdate-20151006-1.jpg

Θυμίζουμε, ότι ο προηγούμενος αριθμός ήταν 399.236 μέχρι την 29/09. Άρα, μέσα σ’ ένα πενθήμερο, μας ήρθαν 21.105 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες.

Και μην ξεγελιέστε με την ημερομηνία 6 Οκτωβρίου, του διαγράμματος. Η 6η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που έγινε η ανακοίνωση, αλλά όπως γράφει στο κάτω μέρος του πλήρους διαγράμματος, τα στοιχεία είναι μέχρι την 4η Οκτωβρίου… Δείτε και το πλήρες διάγραμμα εδώ:

Tο Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι επικαλούμενοι το νόμο προσπάθησαν να αποτρέψουν την καταστροφή της γειτονιάς τους.
 
Τελικά, ο συνήγορος του ελληνικού δημοσίου αντέκρουσε τα νομικά επιχειρήματά των δικηγόρων των 111 κατοίκων και το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή τους, δίνοντας ουσιαστικά το τελικό «πράσινο φως» για την ανέγερση του τεμένους στο κέντρο της Αθήνας


Αυτό θα αποτελέσει χώρο μάζωξης των εν Αθήναις παροικούντων ισλαμιστών, συμπεριλαμβανομένων των τζιχαντιστών που (με ομολογία κρατικών υπηρεσιών) περνάνε από την Ελλάδα.

Στην Πολωνία γίνονται μαζικές διαδηλώσεις κατά των "προσφύγων" - και φανταστείτε ότι η Πολωνική κυβέρνηση συμφώνησε να δεχτεί μόνο... τετρακόσιους !!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------