Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

το 80% των απρόσκλητων ΔΕΝ είναι Σύριοι και ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, αλλά κοινοί λαθρομετανάστες;

Στην Ελλάδα ισχύει πάντα το γνωστό «ότι δηλώσεις είσαι»

Την ίδια στιγμή που οι αριστεροί  πολιτικάντηδες και τα κανάλια έχουν βγάλει όλους τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας «πρόσφυγες από την Συρία», η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης της Γερμανίας (κάτι σαν τον δικό μας ΟΑΕΔ), ανακοίνωσε ότι το 81% των απρόσκλητων που μπήκαν στην χώρα φέτος ΔΕΝ είναι πρόσφυγες από την Συρία και ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!

Η σχετική είδηση εδώ:

Τα ίδια ποσοστά (80%) έδινε στα τέλη Σεπτεμβρίου δημοσίευμα της Daily Mail και για τους απρόσκλητους που κατέφτασαν στην Αγγλία.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html

Είναι τυχαίο που δύο διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι το 80% των απρόσκλητων ΔΕΝ είναι Σύριοι και ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, αλλά κοινοί λαθρομετανάστες;
Αποτέλεσμα εικόνας για αριστεροί πολιτικάντηδες
Τι γίνεται τώρα στο ελλαδιστάν;
Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλοι οι απρόσκλητοι που έρχονται στην Ελλάδα φροντίζουν νωρίτερα να ξεφορτωθούν οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά και τη χώρα προέλευσής τους.

Ερχόμενοι εδώ, και καλά δασκαλεμένοι από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», δηλώνουν όλοι «Σύριοι πρόσφυγες». Επειδή δε στην Ελλάδα ισχύει πάντα το γνωστό «ότι δηλώσεις είσαι», το κόλπο πιάνει!

Όσοι όμως απ’ αυτούς καταφέρνουν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και να καταλήξουν σε μια μεγάλη χώρα της Ευρώπης (όπου δεν ισχύει το «ότι δηλώσεις είσαι), υπόκεινται σε σοβαρούς ελέγχους και εξακριβώνεται η προέλευσή τους!
Αποτέλεσμα εικόνας για αριστεροί πολιτικάντηδες
ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ: Τι σημαίνει το ότι το 80% όσων κατάφεραν να φύγουν από την Ελλάδα και να φτάσουν σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ΔΕΝ είναι Σύριοι πρόσφυγες και ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου;

Σημαίνει, ότι συντομότατα θα τους στείλουν πίσω «πακέτο» στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα από όπου μπήκαν, όπως προβλέπει η συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ. που υπέγραψαν οι σαμαροβενιζέλοι και προσκύνησαν οι αριστεροί κολαούζοι τους.

Δηλαδή, όλοι πίσω «πακέτο» στην 3/τρίτη φορά  μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν, ελλαδιστάν και όποιος γλυτώσει!

Αποτέλεσμα εικόνας για αριστεροί πολιτικάντηδες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------