Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Κόλαση στα σύνορα με τα Σκόπια


Αποτέλεσμα εικόνας για 4.500 ισλαμιστές έφτασαν και σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Πειραιά,Χιλιάδες είναι οι λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται αυτήν την ώρα στην ουδέτερη ζώνη στην Ειδομένη, στα σύνορα με ΠΓΔΜ. Η διαμαρτυρία αφορά την απαγόρευση εδώ και δυο μέρες των αρχών της ΠΓΔΜ να περάσουν τα σύνορα της μετανάστες και να εισέλθουν στα Σκόπια


Οι λαθρομετανάστες διαφορετικών εθνοτήτων διαμαρτύρονται έντονα με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ εκφράζεται ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς συνεχώς ο αριθμός των μεταναστών που συγκεντρώνονται αυξάνεται ενώ και οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να επιδεινωθούν. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνουν όλοι αυτοί Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην περιοχή τείνει να γίνει εκρηκτική, με εκατοντάδες λαθρομετανάστες να είναι χωρίς αντίσκηνα, να κόβουν δέντρα για προσάναμμα για να ζεσταθούν ή να χτυπούν τις πόρτες των απροστάτευτων Ελλήνων ζητώντας ξύλα, ρούχα και κουβέρτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για 4.500 ισλαμιστές έφτασαν και σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Πειραιά,
Περισσότεροι από 4.500 ισλαμιστές έφτασαν και σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Πειραιά, με τρία πλοία που κατέπλευσαν τις πρωινές ώρες.

Ειδικότερα, το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προερχόμενο από τη Μυτιλήνη, αποβίβασε 2.340 

Το πλοίο «Νήσος Ρόδος» μετέφερε στον Πειραιά 1.182  εκ των οποίων οι 412 επιβιβάστηκαν στη Μυτιλήνη, οι 350 στη Χίο και οι 420 στη Σάμο.

Το πλοίο «Μπλού Σταρ 1» μετέφερε στον Πειραιά 1.145  εκ των οποίων οι 296 επιβιβάστηκαν στη Μυτιλήνη και οι 849 στη Χίο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------