Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Γιατί άραγε «σκοτώνονται» αριστεριστές και κουκουέδες για τον έλεγχο της «φιλοξενίας» των απρόσκλητων λαθρομεταναστών;.. .

Η σερβική εφημερίδα Blic δημοσίευσε φωτογραφία ενός εκ των τρομοκρατών που αιματοκύλισαν το Παρίσι και ο οποίος πέρασε μέσω της χώρας μας στην Ευρώπη.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των τζιχαντιστών που δολοφόνησαν αθώους πολίτες συνεχίζονται και συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως.  

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δολοφόνος  ισλαμιστής Αχμέντ Αλμουχάμεντ, ένας 25χρονος Σύριος εισήλθε στην Ευρώπη μέσω Λέρου στις 3 Οκτωβρίου, όπου τον υποδέχτηκαν οι αλληλέγγυοι με τοστάκια και χυμούς, προτού φτάσει στο Παρίσι και συμμετέχει στην τρομοκρατική δράση των τζιχαντιστών

δια_6

Όπως αναφέρει η Blic, ο 25χρονος Αλμουχαμέντ έφτασε στην Ευρώπη μαζί με έναν άλλο άνδρα που φέρεται να είναι ένας από τους δράστες του μακελειού στη Γαλλία. Και οι δυο καταγράφηκαν ως πρόσφυγες στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, οι δυο δράστες που πέρασαν από την Ελλάδα ήταν ανάμεσα στους τζιχαντιστές που έκαναν τις επιθέσεις. Ένας από τους δράστες ήταν μόλις 15 ετών κλικ εδώ!

ΚΚ

Οι δράστες που είχαν περάσει από την Ελλάδα ταυτοποιήθηκαν μέσω των αποτυπωμάτων τους, τα οποία είχαν δώσει όταν καταγράφηκαν ως προσφυγάκια στη Λέρο. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------