Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ

«Σε συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες και μετανάστες προχωρά η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση χυμών, κρουασάν και μπισκότων θα γίνεται με ευθύνη των Σωματείων, των Γυναικείων Συλλόγων και των Λαϊκών Επιτροπών. Θα παραδοθούν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στη Γραμματεία του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 18 Νοέμβρη από τις 11 π.μ. ως τις 5 μ.μ. και θα μοιραστούν στους μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που βγαίνουν από τα καράβια…»

 Οι άνθρωποι αυτοί είναι ΒΑΛΤΟΙ και δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω από την αποστολή που τους ανετέθη: Την ισλαμοποίηση της Ελλάδος

 

Τα συμπεράσματα δικά σας για την καταστροφή που έρχεται. 
Που είναι το ΠΑΜΕ όταν λιάζεται και στο λιμάνι του Πειραιά την στιγμή που οι Έλληνες αυτοκτονούν πηδώντας από τα μπαλκόνια.  

Ο φιλοϊσλαμισμός των κομμουνιστών προέρχεται από τον ανθελληνισμό τους. Το μίσος τους είναι τεράστιο, για οτιδήποτε Ελληνικό και μαζί εθνικό. Το κουβαλούν από την περίοδο '46-'49 και '12-'14 όταν προσπάθησαν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό ολοκληρωτικά και δεν τα κατάφεραν.

Πραγματικός εφιάλτης
Αυτό που συνέβη στο Παρίσι είναι φρικτό, είναι σοκαριστικό, είναι πράγματι πόλεμος κατά της ανθρωπότητας από ισλαμιστές που μισούν και δεν διστάζουν να σκοτώσουν εν ψυχρώ πριν σκοτωθούν.  

Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι οι επιπτώσεις που το χτύπημα αυτό θα έχει στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό θα είναι τρομερές με το κλείσιμο των συνόρων όλων των άλλων κρατών της Ευρώπης και τον εγκλωβισμό εκατομμυρίων ισλαμιστών στην χώρα μας.  

Η χώρα είναι στη δυσάρεστη θέση να κυβερνάται αυτή την περίοδο από μια ανίκανη αριστερή κυβέρνηση, από άθλιους και άχρηστους τύπους που στο όνομα του ψευτοπροοδευτισμού και του κομμουνισμού άνοιξαν εντελώς τα σύνορα κι έκαναν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι αφήνοντας ανυπεράσπιστο τον Ελληνικό λαό στο όνομα του διεθνισμού και του πολυπολιτισμού τους.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Η ISIS απειλεί  ΡωσίαΑποτέλεσμα εικόνας για πειραιασ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------