Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός της Συνθήκης Σέγκεν

Στην ανθελληνική Ελλάδα του πολυφυλετισμού και της πολυπολιτισμικότητας, στην Ελλάδα που κυβερνιέται από δοσίλογους και απάτριδες που κύρια μέριμνα τους είναι η δημιουργία ισλαμικών λατρευτικών χώρων και νεκροταφείων για μουσουλμάνους, όλοι οι τριτοκοσμικοί εισβολείς είναι ευπρόσδεκτοι να εισέλθουν.

Ας είναι εγκληματίες, ας είναι φονιάδες, ας είναι βιαστές, ας είναι τζιχαντιστές. Υπεράνω όλων το διεθνιστικό σύμπλεγμα που ταλανίζει τους πλούσιους αστούς της κυβέρνησης που προσπαθούν να ταυτιστούν με προλετάριους εξαφανίζοντας τον Ελληνικό.

Οι αριστεροί λοιπόν εκτός από ανεύθυνοι και ανεπαρκείς αποδεικνύονται και επικίνδυνα επιπόλαιοι.
Πέντε Σύροι ισλαμιστές με διαβατήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας (!) συνελήφθησαν στην Ονδούρα και ενώ βρίσκονταν καθ' οδόν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες προφανώς για να συμμετάσχουν σε τρομοκρατικό κτύπημα, ένα από αυτά που έχει προαναγγείλει το ISIS.

Οι ισλαμιστές ήδη ανακρίνονται και το ερώτημα είναι πώς βρέθηκαν στα χέρια τους τα ελληνικά διαβατήρια, αφού επιβεβαιώθηκε μετά από επικοινωνία με την ΕΥΠ ότι δεν είναι Ελληνες πολίτες.

Να σημειωθεί ότι ένας από τους τρομοκράτες που είχαν συμμετάσχει στην 11η Σεπτεμβρίου του 2001 είχε ελληνικό διαβατήριο, γνήσιο με το οποίο εισήλθε και εκινείτο άνετα στις ΗΠΑ μέχρι που συμμετείχε στην μαζική δολοφονία στους Δίδυμους Πύργους.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------