Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Αφήσαμε αυτούς που δεν αναγνωρίζουν έθνος και σύνορα να προστατεύσουν το έθνος και τα σύνορα της χώρας;

Πιστεύεις ότι αυτοί που δεν γνωρίζουν σύνορα μπορούν να τα διαφυλάξουν;

Τι είναι τα σύνορα; για να καταλάβεις τι είναι τα σύνορα φαντάσου το σπίτι σου χωρίς τα εξωτερικά ντουβάρια!!! οπότε όποιος θέλει μπαίνει, βγαίνει κάνει ότι θέλει ότι ώρα θέλει, παίρνει ότι του αρέσει.!. και εσύ για να μην σε πουν φασίστα, ρατσιστή και εθνικιστή πρέπει να χαμογελάς καθισμένος στα τέσσερα.

Γι' αυτό είπε και ο πρωθυπουργός μας: Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;
Πού ζούμε; Το θέμα είναι ότι πρέπει να τσακωνόμαστε τώρα για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους είπαν στον τσίπρα και έσκυψε το κεφάλι.

Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι αριστεροί ψηφοφόροι τους τι παίζεται στο παρασκήνιο με τους Αμερικάνους, τους Τούρκους και τους Ευρωπαίους. Κάνουν πως δεν βλέπουν ότι ο νέος τους σωτήρας είναι ο χειρότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι τους ξεγέλασε και τώρα μας ξεπουλά. Στρουθοκαμηλίζουν και σφυρίζουν δήθεν αδιάφορα όλα τα αριστερά παρτάλια γιατί ονειρευόντουσαν πάντα μια θεσούλα στο δημόσιο ή στην ΕΡΤ για την πάρτη τους και για τα παιδιά τους. Το ποιος θα τους πληρώνει και ποιοι θα την πληρώσουν, καρφί δεν τους καίγεται.


Το ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, 
και τα νησιά μας, δεν είναι απλά '' 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους''.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. .
Δεν ανήκει στον αριστεροκομουνισμό της χώρας.

Οι συριζανέλ/κκε.πασοκ προκάλεσαν το προσφυγικό ζήτημα.
Πόλεμος στην Συρία γίνεται από το 2010. Πρόβλημα υπήρξε μόνο πέρσι και φέτος.

Χθες συνεδρίαζε όλη μέρα η πολιτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Με ποιο θέμα ξέρεις;
Τα "κινήματα",οι "συνιστώσες" και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ να γκρεμισθεί ο φράχτης στον Έβρο για να μπαίνουν οι τζιχαντιστές που απειλεί να στείλει στην Ευρώπη ο Καμμένος και ο Κοτζιάς ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ και χωρίς να μπαίνουν σε βάρκες.

Και η δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση με τον Μουζάλα μαζί προσπαθούσαν επί ώρες να τους πείσουν ότι αν γίνει αυτό θα μας πάρει ο διάολος στην Ευρώπη και μπορεί να μας πετάξουν έξω από τη συμφωνία Σένγκεν. Αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα τους,. το τι θα κάνουν στους Έλληνες όλοι αυτοί δεν το σκέφτηκαν καν, τους είναι αδιάφορο.
.

Το ξέρεις και αυτό;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

Δεν μου λες υποψήφιε ραγιά του ισλάμ που θες να κάνεις και τζαμιά στην Αθήνα κάτω από την ακρόπολη, αν η κυβέρνηση ρίξει τον φράχτη και μπαίνουν μέσα μυριάδες "τζιχαντιστές" και η Ευρώπη κλείσει εντελώς, τα είδη κλειστά με φράχτες σύνορά της με την Ελλάδα θα φταίει πάλι η Μέρκελ;

Και για να καταλάβεις
Οι εισαγωγείς εκατομμυρίων ισλαμιστών στην Ελλάδα δηλαδή η πολυπολιτισμική αριστερά σου δεν έχουν καμιά σχέση με κανένα πατριωτισμό. Όταν θα έρθει η πολιτιστική και θρησκευτική σύγκρουση θέλω να δω που θα πας να κρυφτείς για να σώσεις το κεφάλι των παιδιών σου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------