Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πολύ ακριβά αναμένεται να πληρώσει η Ελλάδα την μέχρι σήμερα αριστερή πολυπολιτισμική εφαρμογή της περιβόητης Συνθήκης Σένγκεν



Η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο θα βγουν από αυτήν μέχρι να περάσει η προσφυγική κρίση με σκοπό να διακόψουν τις εισροές λαθρομεταναστών στις επικράτειες τους και να αφήσουν κάπου 5.000.000 εκατ. λαθρομετανάστες που είναι έτοιμοι να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και άλλα 8.000.000 εκατ.που ετοιμάζονται από την Συρία να περάσουν αρχικά στην Τουρκία και μετά στην Ελλάδα.

Η Βουλγαρία αλλά και τα Σκόπια, όπως και η Ουγγαρία βορειότερα, χτίζουν φράχτες στα σύνορά τους για να εμποδίσουν τις λαθρομεταναστευτικές και προσφυγικές ροές που διέρχονται από την χώρα μας και να τις εγκλωβίσουν στην Ελλάδα βοηθούμενες και από τον χειμώνα και τα χιόνια που έρχονται.

Η ΠΓΔΜ πανικοβλημένη ορθώνει,υψώνει φράχτη στα σύνορα της με την Ελλάδα στην Ειδομένη ώστε να ανακόψει να εμποδίσει και να αποτρέψει το τεράστιο και συνεχώς διογκούμενο προσφυγικό κύμα.

Υπάρχει θανάσιμος εθνικός κίνδυνος 13.000.000 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι να μείνουν Ελλάδα!.

Σημειώνεται ότι ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος προσερχόμενος προέβη στην εξής δήλωση: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε ένα βήμα μπροστά με τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών!!!».

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο ευρωπαϊκές πηγές, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».

Παρόμοια απόφαση είχε ήδη ληφθεί τον Φεβρουάριο, όμως δεν είχε εφαρμοσθεί επαρκώς.

"Για να μπορέσουν να γίνουν αληθινά συστηματικοί οι έλεγχοι των πολιτών της ΕΕ, όπως ζητεί η Γαλλία, πρέπει να αναθεωρηθεί ο Κώδικας Σένγκεν", υπογράμμισε αξιωματούχος της ΕΕ οπότε τέλος Ελλάδα.

Ποιο άχρηστος λαός από τους ΝεοΕλληνες αποκλείεται να υπάρχει στον πλανήτη.

Μια ζωή κλάμα, σκύψιμο, γλείψιμο, και έρπην στους ξένους για να πάρει κάνα φράγκο να το παίξει στο καφενείο, κουραδόμαγκας, κρατικοδίαιτος και πονηρός ψηφίζει πάντα όσους του τάζουν και ξεπουλάνε την πατρίδα.

Για αυτό τώρα φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, και φτύνουν πίσω τους .

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------